Nem igazán értem a szorzókat, közben valahol mégis. Én majom létemre nyúl vagyok behúzni a háromesélyt a Vidire, így a vendég győzelmet DNB-vel finomítom. Ennek a legfőbb oka, hogy a Fehérvárban sem lehet vakon megbízni!

Az tény, hogy az UTE egy rakás sz..., szerencsétlenség. Már minden szinten, erről szólnak ezek az évek, klubvezetés, tulajdonlás, címermizéria, ...

Jelenleg csont utolsó a lila-fehér mezes csapat, és úgy igazán szívből játszani ezt az együttes épp az FTC ellen láttam, amikor emberhátrányba kerültek. Jó, 3-1-re kikapott az UTE, de ott aki látta a meccset az tudja, hogy emberhátrányban nagyot küzdött az UTE. Viszont ez ritka, hol a szív, hol a szerencse hiányzik.

Azért fura ez, mert szerintem ez a keret annyira nem rossz. Vannak rutinosabb magyarok, használható légiósok, de nincs egység.

A Vidi sem fut jó szezont, a 3-5-1-es mérleg tragédia. Rengeteg a remi, viszont szigorúan a tippem szempontjából zakózni egyszer zakózott a Fehérvár, azt pedig az FTC ellen. Ez meg manapság előfordul, a maradék 8 bajnoki találkozóján nem kapott ki.

Az UTE sok problémájából az egyik, hogy nem igazán képes gólt lőni. Pedig Croizet nem rossz játékos, sőt szerintem jó NBI szinten, Tallo vagy Beridze is elmegy, vannak spílerek, akik tudnak irányítani, kulcspasszokat kiosztani, de valamiért nincs összecsiszolva a játék. Nagyon fontos, hogy a játékosok között legyen összhang, hasonló legyen a játékfilozófia, a gondolkodásmód. Ez Újpesten nincs. A K betűs belső védők ritkán játszanak le meccset hiba nélkül. De tényleg elég a tabellára nézni, bár 9 forduló nem kifejezetten sok, a Vidi 9 körből egyszer kapott ki, az UTE meg egyszer sem nyert.

Ami meg egész kemény, előző bajnokságban 5-0, 4-0 és 5-1. Biztos nyer majd meccset az UTE, de hogy pont most, azt kétlem.

Újpest FC - MOL Fehérvár: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp