Vicces jelenet zajlott múltkor az olasz fociműsorban. Egyszerre kapcsolták élőben Mourinhot és Spallettit, a két edző meg jól bezrikálta egymást, Mou befenyítette Lucianot, hogy addig tart a nyerő szériájuk, amíg velük nem találkoznak. Jól elrötyögtek egymással, látszott, hogy kedvelik és tisztelik egymást.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy ne menjen ki a két csapat úgy a pályára, mint akik vért ittak. Spalletti évekig edzette a Romát, sok szállal kötődik hozzájuk, viszont nemtelenül búcsúztak tőle. Ott a tüske benne.

Aztán ott van az is, amit a Roma a konferencia Ligában „produkált”. 6-1-re kikapni Norvégiában? Nagggyon csúnya volt. Az látszik az idei Roma játékán, hogy túlfűtött érzelmekkel játszanak, Mou fanatizálja őket ezerrel. Szerintem Mou régi önmagát idézi Rómában, kifejezetten tetszik, amit csinál. Csinált egy jó és támadó játékot, mennek előre, fnatikusak és bátrak.

Azt várom tehát, hogy itt vért isznak a játékosok, úgy mennek ki, hogy felszántják a pályát. Baromi durva találkozó várható, szerintem 8-10 lap is lepotyoghat, főként római oldalon. Azonban sajnos lapokra nem lehet fogadni ebben a játékban.

A Juventus megmutatta, hogy lehet védekezni a Roma ellen, de nem éri meg. Végig ott lógott a levegőben a Farkasok gólja Torinóban, büntetőt is hibáztak. Most pihenten lépnek pályára, tehát a góljuk-góljaik nálam atombiztosak. Ellenben látható, hogy a Roma védekezése nem valami betonbiztos, ráadásul Oshimen is pihent a Marseille ellen, csak egy fél órára állt be lötyögni a Legia ellen.

Nálam tehát ezen a meccsen a jó fogadás a gól. Én 4-5 gólt is el tudok képzelni könnyedén, olyasmi eredménnyel, mint a Lazio-Roma volt. Adok-kapok, sok futás, lapok, gólok. A három találat egy jó határ, AH-val is megkockáztatható.

Roma - Napoli: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp