Az biztos, hogy ritka szivattyú ez a hónap a sportfogadást tekintve. Nekem mindenképp. De elméletileg olyan ez, mint a rulett, minden egyes forgatás egy külön álló forgatás. Elvileg...

Szóval minden tipp egy külön tipp. Ez is. Hogy jó lesz-e, már tényleg senkit sem tudok bíztatni, annyit tudok, hogy leírom a gondolataim a meccsről.

Szóval Getafe:

Ritka nagy szemétdomb ez. Amilyen ütemben Bordalás a semmiből felvitte a csapatot Európa Ligáig, na annál kétszer-háromszor gyorsabban estek szét. Bordalás mester szerintem már az előző idényben érezte, hogy neki innen mennie kell, és milyen jól tette. Épphogy bennragadt a csapat vele is, azóta pedig csak egy film cím jut eszembe: Totál szívás

Edzőt is váltottak már, Michel helyett QS Flores vezeti most a csapatot, de hogy? Első meccsén rögtön össze-vissza felállással operált a Celta ellen, meg is lett az eredménye, 3-0-ás zakó. Nem is ízlett a Geta spílereknek a sok gombóc, ketten is kipirosazták magukat. Chema és Djené belső védők, így a baj tovább szaporodott. Floresnek most már kényszermegoldásokat is alkalmaznia kell. Damián elvileg támadót játszik, mögötte Nyom próbálhat szerencsét. Én nem értettem, Nyom miért nem játszik, a Bordalás-féle Geta alapembere volt, nem játszott rosszul soha. Igen ám, de Nyomban idén 6 perc foci van, ellenben nem lehet fáradt. A Geta óriási vesztesége Cucurella, ő olyan motor volt a bal szélen, amilyen nincs még egy az egész ligában. Nem arról van szó, hogy nincs jobb balszélső nála, de aki annyit szerel, ütközik, és még támadásban is hasznos, szerintem olyan nincs. A Geta 3 gólját két játékos lőtte. Mitrovic védő létére talált be, Sandro kettőt vágott, de ő ma nem játszhat. Mata, Vitolo, Jankto is sérült. Azért van bajban a Geta, mert nincs irányítója. Mondjuk eddig sem volt, de a Bordalás-érában volt energia, voltak győzelmek, amelyek hozták az önbizalmat, és egy kiesőjelölt csapatból sikerült EL-főtáblás csapatot csinálni.

A madridi csapat várható kezdőjét nézem (as.com), akkor négyen játszanak majd posztidegen helyen.

Ami tény, a Granada sem fut jó idényt. A Granada is megjárta az EL-t, szóval nagyon hasonló helyzetben van, mint a Geta. Magasról esett nagyot, de még nem akkorát. Ráadásul utolsó két meccséből már hozott 4 pontot, az adhat némi megnyugvást.

Sokszor nézek Geta meccseket, és egészen hihetetlen, hogy mennyire diszfunkcionális csapat. Ráadásul a legnagyobb helyzeteket is ki tudják hagyni, szerintem Ünal már annyira elveszítette önbizalmát, hogy tényleg a legnagyobb ziccert is túlizgulja, kihagyja, elrontja.

A Granada támadói sem brillíroznak, de a hazaiakban talán legalább a lehetőség megvan, a Geta meg nemhogy jobb lenne, egyre kilátástalanabb. Persze mivel ezt a tippet beírtam, így egész biztos 0-1 lesz.

*Érdekesség, hogy ez a két csapat lő kapura a legkevesebbet, 2,3-at meccsenként. Meccsenként 5,9 és 6,1 sikeres cselt hoznak össze, ezzel szintén e két együttes a legrosszabb a ligában. Unkreatív együttesek, szóval az under is remek tipp lehet.

Tény, egyik csapat sincs jó formában, de a Geta támadásai annyira esetlegesek, hogy nincs ember, aki pénzt merne tenni arra a csapatra. Képtelen gólt lőni, így én azt mondom, ex a Granada szempontjából x-nél rosszabb elvileg nem lehet.

Granada CF - Getafe: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp