Elérkeztünk a bajnokság első harmadának végéhez. Két iszonyat gyenge, ramaty formában lévő együttes csap össze a bajnokság 11. fordulójában a szombati második mérkőzésen a Hungária körúton. Az MTK -nál két fordulóval ezelőtt váltottak edzőt Costantinonak derült égből villámcsapásként megköszönték a munkát, de ez talán cska neki volt meglepő, mert az MTK eléggé színtelen szagtalan futballt mutatott. A hét közbeni kupakudarc után, amit Kecskeméten szenvedtek el, a Loki is váltott és elfogadta Huszti Szabolcs felmondását.

(Érdekesség, hogy szinte már az összes csapatnál szóba jött a váltás, előtte Pintérnek megköszönték, de Waltnernek és Oeningnek is alaposan inogott már a sámlija).

Az MTK -nál az a szomorú, hogy Theodoru Vaszilisznál sem változott semmi, tudjuk nem ő az állandó megoldás, de mi lesz így a kékekkel. A Fradi ellen elértek egy 0-0 -t, de ehhez az kellett, hogy a bajnok is lesüllyedjen az MTK utóbbi hónapokban mutatott játékához.

A Debrecennél is elfelejtettek gólt lőni a támadók, az októberi fellépéseken három meccsen összesen egy találatra futotta az erejükből. A Puskás elleni kilátástalan 0-3 után a kupabúcsú Kecskeméten, nem lehetett már Huszti választása. Most Dombi Tibin a sor, hogy felrázza a hajdúságiakat.

Adva van tehát két tűzoltó Theodoru Vaszilisz és Dombi Tibor személyében. Ez a bajnoki nem a látványos elemekről a gólokról fog szólni, hanem a túlélésről, arról, hogy hátha egy bekapart góllal lehet önámítani magát az egyik félnek, hogy minden rendbe jött, fellehet lélegezni, újra távolabb vannak a kiesési zónától. Egy gyenge meccsen a tippem: 1-0, 1-1 vagy 0-1

MTK Budapest - DVSC Debreceni: Gólok száma - Felett/alatt tipp