Kedvenc bajnokságom cserben hagyott, bármire bökök a LaLigában, az besül. Így nincs más hátra, mint előre, irány a Serie A. A szombati nap délutáni, talán mondhatom, kora délutáni meccsét szúrtam ki. Nézni is akarom, így a tippem is innen hozom.

Atalanta-Lazio, nem egy olyan meccs, amelynek van favoritja. Szorzók alapján persze van, a hazai pálya előnye miatt az Atalanta az, de valójában idén annyira totál egyforma a két csapat, hogy max az aznapi forma dönthet. Ha egyáltalán dönt, mert én amondó vagyok, nem dönt.

A tabellára nézve szinte kézen fogva az Atalanta az ötödik a Lazio a hatodik helyen áll. Egy pont van köztük, ami nem sok.

Annyi a difi, hogy az Atalanta kevesebb gólt lőtt, de kevesebbet is kapott. Ha a csapatok stílusát nézzük, meglepő lenne gy under, így a 0-0-t valószínűleg nem itt kell keresni. Viszont az ikszek közül az 1-1-től a 4-4-ig mindent el tudok képzelni. Én amikor nagy ritkán döntetlent húzok, szeretem olyan meccsen behúzni, ahol egy csapat nem jön zavarba, amikor hátrányba kerül. Márpedig itt egyik sem fog, az Atalanta és a Lazio is hozzá van szokva a sok-gólos találkozókhoz. aki vezetést szerez, nem fogja úgy gondolni, hogy zsebben a meccs, a hátrányban lévő meg még képes rátenni egy lapáttal, ráadásul lesznek a padon is olyan játékosok, akik előrejátékban segíteni tudnak. Mindkét együttes játszik a nemzetközi kupasorozatok egyikében, ami megint csak energiát éget. A közelmúlt szezonjai enyhe Atalanta fölényt hoznak, de ha az elmúlt 9 bajnoki meccsüket nézem, akkor befigyel 3 döntetlen is. Ebben bízom most is, azaz, hogy nem tudják döntésre vinni a dolgot. A 3.90-es odds pedig egyenesen csodás, nem is tudom miért nem a szokásos 3.20-3.25 körüli szorzót kapjuk.

A hazai csapatnál az a négy sérült nem léphet pályára, akik már meccsek óta, épp ezért hiába a hazai pálya, talán az Atalanta a fáradtabb csapat, tehát ami a hazai pálya előnye a kisebb rotációs lehetőség miatt nagyon egy súlyú nálam a két együttes. Egy jó 2-2-őt, vagy 3-3-at is el tudok képzelni.

Atalanta - Lazio: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp