A Wolfsburg sikeres kezdése után jelenleg ott tart, hogy tétmérkőzést szeptember 11 óta nem tudott nyerni. Ez nyolc mérkőzéssel ezelőtt volt, így a héten edzőváltáson esett át a Wolfi együttese.

A Leverkusen lépett kettejük közül egyedül pályára, lévén, hogy a vendégek 0-2-vel kiestek a Német Kupa első fordulójában. A gyógyszergyáriak most követték őket, ugyanis hazai pályán, rendes játékidőben 2-1-es vereséget szenvedtek a Karlsruhétól.

A negyedik helyen álló Leverkusen legutóbbi két találkozóját nem tudta megnyerni a hazai pontvadászatban, de egyébként mindent figyelembe véve négy mérkőzése nem nyertek. Két gyenge formában lévő csapat mérkőzése lesz ez.

A vendégeknél talán még jókor jött az edzőváltás, nincsenek nagyon lemaradva a nemzetközi kupás helyezésektől, de messze van még a szezon vége. Nagy szerencséjükre még a BL-ben is továbbmehetnek, egy pont a hátranyuk az utolsó helyen. A legnagyobb probléma a farkasoknál a gólszerzés, mint idén oly sok klubnál. Egyébként összeszámolni is nagyon nehéz, hogy hány hiányzója van a két csapatnak, így pedig nem csoda, hogy ennyire gyengén szerepelnek. A két csapatból összesen tizenheten küzdenek ilyen vagy olyan sérüléssel, ezértnagyon nehéz előre megjósolni, hogy milyen kezdő lép pályára.

Azt gondolom, hogy a sok sérült miatt lehetne egy kis félnivaló a találkozótól, hiszen többen is arra kényszerülhetnek, hogy idegen poszton szerepeljenek. A légkör változás kicsit felspanolhatja a Wolfsburgot és igazán jó mérkőzés is kikerekedhet belőle, mindkét csapattól gólt várok. Igazából három vagy annál több gól a tippem, de így hó végén inkább a biztosra megyek.

Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp