Múlt hét vasárnap olyan élményben volt részem, amiben Pool szurkolók nem biztos valaha is lesznek. Idegenben az Old Traffordon, CR-ekkel, Brunoékkal telitüzdelt Manchester Unitedet tudott letérdeltetni Klopp, úgy mintha egy kieső csapat lenne, és volt pofája olyant nyilatkozni, hogy azért nem lett több közte, mint 5, mert a kiállítás után nem akarták megszégyeníteni az ellenfél csapatát.

Egyik szemem sírt a másik nevetett a meccs végén, hiszen azt gondoltam ezáltal Solkjearnak befelegzett, és ha jön egy normális edző ehhez a brutál MU kerethez akkor ott Pool fan szempontból hatalmas problémák lehetnek. VIszont ez nem történt meg, Solkjear ultimátumot kapott, ami szerintem a jó döntés, hiszen felesleges elkapkodni egy ilyen csapangó edző piacon a döntést, hogy egy újabb gyenge láncszem kerüljön a csapat élére, hiszen Ferguson óta akik jöttek egyiküknek sem sikerült megváltani a világot.

Na tehát itt van OSG utolsó lehetősége, meg kell verje a Tottenhamet, s bár rangadóként lesz számontartva, ez az idei Tottenham nem egy Big six csapat. Elvágyakozó játékosok, egy fotbalozni nem akaró edző, és egy minden fontot sajnáló tulajdonos. BL döntősből angol középcsapat, így jellemezném a Tottenham alakulását az elmúlt két évben. Idei évben amondó vagyok, hogy ennek a Tottenhamnek még nem volt egy jó, értékelhető meccse, az első CIty verést leszámítva, de abba a meccsbe Guardioláék előszezon nélkül estek bele az EB miatt.

Bár nem egy taktikai géniusz Solkjear, olyan kerete van, hogy a játékosok egymaguk képesek meccseket eldönteni, ott van CR, Bruno, Rashford, Cavani, padon ücsörgélő Sancho. Olyan támadó kerete van a MUnak, ami szerintem a PSG, Bayernével vetekedik minőségben, az más kérdés hogy védekező középpályás szinten a Newcastle szintjén vannak, és a védelmük is zavarba hozható, de elől nagyon megvannak.

Számomra az 5-0as vereség ellenére is egy erős csapat ez a MU, a Tottenhamnél mindenképp erősebb, ezért az ő győzelmüket várom, amit egy DNBvel biztosítok.

Tottenham - Manchester United: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp