Igazi pikáns derbi marad a vasárnap esti meccsnek a LaLigában ezen a héten. Egy jó kis baszk rangadó.

Oyarzabalék elég komolyan kezdték a szezont, jelenleg is elsők holtversenyben, 24 bajnoki pontot gyűjtve... Ezalatt a Bilbaonak 17 egységet sikerült gyűjtenie, amely jelenleg a 8. helyre elég... Ők igazából a szokásos helyükön vannak... a "nagyok" mögött de a kicsik előtt... Nagyot nem sűrűn tudnak durrantani (néhány meglepitől eltekintve), de azért mindig ott vannak a tűz környékén... Tavaly épp a kupában emberkedtek egészen a döntőig...

Nos, a Sociedas viszont úgy fest, az elmúlt években tudott előrelépni, egyelőre tartja a lépést a nagyokkal... Meglátjuk, hogy meddig... A játékoskeret minősége adott, minden megvan, hogy megszorongassák a nagyokat... Igazából a Real Madridon kívül mindenkit szarul érintett a fizetési sapka, szóval a Barca és az Atleti is kézzel fogható távban, vagyis lőtávban... Ehhez azonban az ilyen ki-ki derbiket hozniuk kéne David Silváéknak... Abban viszont biztosak lehetünk, hogy az Athletic nem adja majd olcsón a bőrét... Kőkemény derbit várok!

Egyik csapat sem fog X-re játszani, de jellemzően kellően óvatosak a hasonló meccseken, így ma is azt várom, hogy ameddig nem vezet valaki, felesleges kockázatot nem fognak vállalni a csapatok... Na meg persze utána sem fog senki fejét vesztve kitámadni... Én egy kevés gólos meccset várok, amire egész jó szorzókat találni... Én ide is egy biztonságit választottam... 3.0 gól alatt 1.30-ért szerintem teljesen vállalható, de bátrabbaknak akár a 2.0 under is vállalható.

Real Sociedad - Athletic Club Bilbao: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp