Picikét idegen terep számomra a Serie A, de amikor olasz meccset nézek, nagyon ritkán csalódom. Alapvetően egy nagyon szórakoztató liga, általában sok-gólos meccsek, szerintem ebben a bajnokságban esik a legtöbb gól, legalábbis így érzetre. A Juve szétesése, az, hogy Interből kivált Lukaku eredményezte, hogy totál nyílt a Serie A. Bár most a Milan és a Napoli meglépni látszik, simán lesz náluk is hullámvölgy. Egy olyan pontvadászat, amely teljesen nyílt.

Az AS Roma csapatát én kedvelem, általában sok-gólos meccseket játszik. Bő a kerete a fővárosi csapatnak, de igazából tuti a bajnokság a prioritás Josééknál, ezért csúszik be olyasmi, mint a Bodö elleni 6-1-es zakó. Szerintem az AS Roma ma a lehető legerősebb kezdővel áll fel, ami valószínűleg a vendég csapatnál is igaz lesz.

A Milan meglepően jó, én nem vártam ettől a csapattól ennyire jó szereplést. De el kell ismerni, jól pörög eddig a gépezet. Átlagban 2.0 gól felett lő a Milan, nagyjából egyet kap, de mindig sikerül jól elosztani a lőtt és kapott gólok számát.

És akkor az over. Az olasz élvonal már rég nem arról szól, hogy csipegessük a remikkel a pontokat. Ez egy full őszinte bajnokság, őszinte focit produkáló csapatokkal.

Nekem ebben a meccsben, párharcban minden benne van, ami kell. Jó kilencesek, igazi gólvágók. Én Abraham-et is nagyon csípem, annak ellenére, hogy eddig nem ontja a gólokat, kiváló csatárnak tartom. Mindkét oldalon megvannak a kilencesek mögötti kreatív játékosok, akik szintén gólképesek. Szórakoztató meccset várok, meg az AS Roma csapatának egyébként sem lenne elég az iksz.

A Milan pedig bár BL-meccsre (is) készül, ott elég cudarul áll. A Serie A-ban viszont cél a bajnoki cím, ahhoz pedig győzelmek kellenek.

Roma - AC Milan: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp