A Jon Dahl Tomasson irányította svéd bajnok Malmö túlszárnyalta a várakozásokat, A BL selejtezőben a Riga, Helsinki, Rangers, Ludogorets négyesen átrágva magukat elérték az álmukat, a BL főtábláját. Ám a hogyan a Fradi esetében például tavaly, idén is látni kell ez egy másik kávéház a kvalifikációból érkezők számára..

A Malmö a Juventus, Chelsea, Zenit hármas mellett eddig nem rúghatott labdába, sőt még találatra sem futotta az erejéből, rendre pofonokba szaladtak bele, a nyitányon a Juve 3-0 -ra hűtötte le a hazai malmői kedélyeket, míg a szentpétervári és a legutóbbi londoni kirándulás is egyaránt 0-4 -be torkollott. Ezek után várják visszavágóra a Chelseat, amely ugyanúgy éles maradt, hiszen a továbbjutás érdekében kötelező megszerezniük az újabb három pontot a látványosan leggyengébb alakulat ellen.

A Chelsea egy könnyed newcastlei második félidővel hangolt a BL meccsre. Tuchel bár nem számíthat Lukakura és Wernerre sem, látható az együttes rendre a biztos védekezésből indul ki és a szélvész gyors támadójátékára alapozva most is bízhat egy két találatban Havertz, Ziyech vagy Hudson-Odoi révén.

Sok gólra most nem számítok, a már említett Tuchel féle védekezés lesz az elsődleges szempont, márpedig ebben a Malmöben nincs meg az az átütőerő, amivel megfoghatná az angolokat. A horvát-szerb csatárduóval próbálkoznak majd a svédek, de sem Colak sem Birmancevic nem az a szint nálam, akik megfoghatnák ezt a védelmet.

A londonihoz hasonló, gólokban csekélyebb visszavágót, magabiztos Chelsea sikert várhatunk, kapott gól nélkül.

Malmö FF - Chelsea: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp