A Bayern csapata kiemelkedik ebből a csoportból, amit nagyon jól mutat legutóbbi, Benfica elleni idegenbeli mérkőzése.

Két héttel ezelőtt, a harmadik fordulóban összecsapott egymással a két csapat, akkor a 70.percig 0-0 volt az eredmény, majd ezután beindult a bajor csapat.

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy a heti csoportkörös találkozók után mely együttesek lesznek azok, akik már biztosan továbbjutnak. Emellett, még annyi tétje van a találkozónak, hogy vajon kapnak-e a németek gólt. Azt gondolom, hogy ma jó eséllyel ez a sorozat megszakadhat, és a portugálok bevehetik Neuer hálóját.

A múlt héten csúfos vereséget szenvedett a Gladbach ellen a Bayern, de a hétvégi találkozón ennek már nyoma sem volt. Az idén jól szereplő Union csapatán úgy robogott át a Bayern München, mintha mi sem történt volna. Ez nem éppen jó hír a Benficának, maximum annyiból, hogy nem rajtuk vezetik le.

A portugál csapatnak reális esélye van idén a továbbjutásra, jelenleg egy pont előnnyel állnak az E csoport második helyén, a Barcelonát megelőzve. Legnagyobb szerencséjükre a katalán sztáregyüttes idén nagyon alulteljesít, így nagyban függ attól a találkozótól a másik továbbjutó kiléte.

Eddig öt alkalommal találkoztak egymással, és csak minden második találkozón szerzett gólt a Benfica. Legutóbb 4-0 lett a vége, így várható a gólváltás a találkozón, ha csak a statisztikát nézzük.

Több támadójátékosát is nélkülözni kényszerül a Benfica csapata, de azért még akad egy-két igazán gólveszélyes játékos a portugálok keretében. Sima Bayern győzelmet várok, de szerintem a negyedik fordulóban már megkapják az első góljukat.

Bayern München - Benfica: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp