Az idei BL szezont egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb meglepetését a moldáv kiscsapat kiváló szereplése szolgáltatja. A harmadik fordulóban sajnos elszenvedték már az első vereségüket, de nem lehet okuk a panaszra, előzetesen még ennyit sem jósoltak nekik.

Három forduló után jelenleg hat ponttal vezeti a D jelű négyest a moldáv bajnok. Már az is nagy szó, hogy egyáltalán bejutottak a csoportkörbe, aztán az első fordulóban rögtön sikerült legyőzzék az ukrán Shaktar csapatát. Ezt még sikeresen megfejelték azzal, hogy legyőzték a második fordulóban a Real Madridot, a BL történelem legváratlanabb eredményét és legnagyobb meglepetését szolgáltatva. A harmadik fordulóban már érvényesült a papírforma és kikaptak Olaszországban az Intertől, de nem még így is vezetik a csoportot, legalább ma estig.

A Inter csapata az előző bajnoki szezont rendkívül simán nyerte, majd pénzügyi megszorításokat jelentett be a tulaj, így távozott az edző és még egy sor játékos. A Lazio vezetőedzője, Simone Inzaghi vette át a helyét, aki eddig nem okoz csalódást, jelenleg a harmadik helyen állnak a bajnokságban, illetve harmadik helyen állnak a BL csoportban. Minden esélyük megvan a továbbjutásra, csak két pont a hátrányuk a Sheriff-Real kettőssel szemben. A második körre fordulván szerintem jobban kijönnek majd a különbségek, ahogyan ezen a találkozón is.

Nyár óta minden mérkőzésén rúgott gólt a Sheriff, hazai pályán pedig július 1-én hozott le úgy találkozót, hogy nem sikerült gólt szerezzenek. Nem fogják könnyen adni magukat, azt gondolom, hogy egy gólt szerezni fog a hazai együttes.

Sheriff Tiraspol - Inter: Sheriff Tiraspol által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp