Simán lehet, hogy lyukra futok, meg az is, hogy nem. Az én tippem, hogy a Milan nem lesz képes legyőzni a Porto csapatát. Totál háromesélyes meccs, a három esélyből kettőt lefedek, és erre kapok egy 1.82-őt. Ha picit korábban ébredek, még jobb a szorzó, de ez sem rossz. Ha még tovább biztosítom, és Porto +1 AH-t húzok, még szintén szemmel látható szorzó.

Az AC Milan a Serie A-ban a Napolival versenyezve óriási előnyt alakított ki az élen, egyelőre úgy néz ki, hogy a meggyengült Inter, a szétcsúszott Juve nem tud lépést tartani az említett két csapattal. Az AS Roma és az Atalanta pedig hiába játszik szemnek kellemes focit, picit olyanok, mint a Paks, jó-jó, de hogy ilyen tökös focival legyen bajnok, ááá, egy bajnoki címhez nem árt védekezni is.

A tegnapi nap is bizonyította, hogy ha egy csapat egy derbi előtt áll, az megkavarja a dolgokat. A Sevilla favoritként várta a Lille elleni meccset, aztán nesze, durr egy 1-2. Az AC Milan eleve az As Roma elleni meccsből jön, nagyon kellemes kis találkozó volt, korrekt iram, sok helyzet, gólok, lapok, de közben nem volt durva találkozó. De az tény, kivett a Milan csapatából, és azért ennek a Rossonerinek még nincs annyira brutál kerete, hogy ha kiesik a rotációból 6-7 játékos, simán lehessen őket pótolni. Most is vannak sérültek, Ibra nem fiatal, neki kell a regeneráció, Kessie eltiltott, Florenzi, Rebic és Samu is hiányzik, azon sem lepődnék meg, ha a Kjaer-Tomori belső-védő párosból valaki pihenne. Hétvégén jön az Inter elleni bajnoki a Milan számára, ha ott Pioliék nyernének, már az Intert is leszakítanák 10 ponttal maguktól, nem mellesleg újabb önbizalom-növelő meccset játszanának.

A tavaszi EL-folytatás, mint motiváció, az nem számít, sem a klubnak, sem a játékosoknak. A Porto a lehető legjobb kezdőjét teszi a pályára, és van reális esélye továbblépni. Ennek a tippnek egyetlen veszélye van, mégpedig az, hogy az AC Milan csapatát nincs nyomás. bután hangzik, de igaz. Három meccs után nulla pont, Pioli vélhetően pályára teszi a sok játékéhes, kezdőbe vágyó játékosát, akiken nincs nyomás, nincs túlzott elvárás. Ez elsülhet jól is, de én tartom annyira jó csapatnak a Portót, hogy minimum egy remit elhozzon Milánóból.

Úgy gondolom, a Porto egy dugót összehoz minimum, a Milan meg ha 3+ góllal képes válaszolni, meg is érdemlem a lekváros buktát.

AC Milan - FC Porto: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp