Még jó, hogy az elmúlt fordulóban nem tettem valódi pénzt az Atletico-Liverpool csörtére, azon belül is az underre, mert jó nagyot buktam volna. Én sima underes meccsnek gondoltam, 1-2 dugó max, aztán potyogtak a gólok egymás után.

Én a PSG-t néztem, mire először átkapcsoltam, már 3 gól született. Fogalmam sincs, hogy jött össze, de a stat arról árulkodik, hogy éles tölténnyel lőttek a srácok, mert nem volt sok helyzet, de ami volt, abból gól született. Az első játékrész 2-2-ője után úgy megijedtek, hogy a 2. félidőben egy gól született, az is büntetőből.

Felmérték egymást, sokkal-sokkal óvatosabb futballt várok. A Liverpool talán egy remi után sem szomorkodna. Megmaradna az Atletivel szemben az előny, az öt pontos előny, ami két fordulóval a zárás előtt brutál sok. Ráadásul az Atleti-Porto találkozón tuti valamelyik együttes pontokat veszít, és a 'pool meg a már kiesett AC Milannal játszik valószínűleg. Az Atletiben meg sokat nem érzek. Egy iksz mellett megmaradna az esély a továbbjutásra, és akkor talán minden a Porto-Atleti találkozón dőlhetne el. Itt most sokkal óvatosabb csapatokat várok, nem fognak ezek egymásnak ugrani. Alapvetően jó védelmek, jó kapusok, a Liverpoolban benne van, hogy túlcifrázza az akcióit, sokszor a jobb helyzetnél is jobbat keresnek Salahék. Hétvégén a WHU-hoz mennek, oda is kell tartalékolni, szerintem egy iksz, vagy nagyon iksz közeli találkozó lesz ez. Az a 2-3 kuriózum volt. Nem gondolnám, hogy bármelyik együttes kiütést hoz össze, a tippemhez meg már az is elég, ha csak egy csapat lehúzza a rolót.

Liverpool - Atlético Madrid: Gólok száma - Felett/alatt tipp