A Bodø/Glimt együttese komolyan megcsapta a Mourinho által vezetett AS Roma együttesét. A norvég élcsapat 6-1-gyel küldte haza az olaszokat. Persze nincs öt dugó a két együttes között alapvetően, nekem inkább azt jelzi, hogy mennyire érdekli valójában az olaszokat az egész bohóckodás.

Az AS Roma számára a Serie A a prioritás, ott is a dobogó, vagy minimum a top4, azaz a BL-indulás kiharcolása. Nehéz ügy, mert az AS roma annyira nem acélos, a Lazio, az Atalanta jó, Firenze sem rossz, és ugye a Juventus is csak magához tér. Az nem mondom, hogy hétvégi Venezia elleni meccsre tartalékol az AS Roma, de az biztos, hogy nem a legerősebb összeállításban játszik.

A Milan elleni rangadót elveszítette, pedig tolta neki José csapata. Érdekes kis felfogásban küldik a római srácok, gyakorlatilag ilyen afrikai ificsapat jelleggel mindenhonnan bombáznak. A Serie A-ban egyébként is nehéz menetben vannak Pelegriniék, Juve, Napoli, Milan, de a Cagliari ellen is vért izzadtak.

Látok hasonlóságot amúgy az odavágó és e meccs között. A 6-1 előtt a Róma csapatát a Juve csapta meg, lógó orral mentek Norvégiába, ahol aztán még nagyobb pofont kaptak. Most a Milan ellen tettek bele apait-anyait, tényleg becsülettel küzdött a Róma, de eredménnyel nem párosult. Megint lógó pö.. akarom írni orral mennek majd ki a pályára, egy Konf. Liga meccsre... Szerintem simán benne van, hogy az erőtől és önbizalomtól duzzadó norvég együttes betalál már az első félidőben. Mire az AS Roma magához tér, már 0-1. Ez a Bodø/Glimt eléggé egyben van, és igazából mitől félne? A honi bajnokságban a Molde meglepő buktái miatt az előnye 7 pontra nőtt, tehát még lélegzetvételnyi előny is van, nem kell azon görcsölni, hogy ha beszalad egy zakó, ugrik a bajnoki cím.

Roma - Bodø/Glimt: Bodø/Glimt gólt szerez - elsõ félidõ - Igen/Nem tipp