Az NBI nyitó meccsét most a Hungária Körúton játszák. Az OTP Bank legutóbbi nyitányai rendre nem hoztak színes játékot, többnyire álmos, kevés gólos összecsapásokat. Két hete nem is jött be a pénteki ómen az MTK -nak hiszen akkor 0-1 -re kaptak ki a Puskást Akadémiától.

Továbbra is Theodoru Vaszilisznál van a megbízott karmesteri pálca, de egyszerűen nem akar a csapat áttérni a sikeres ösvényre. Tipikus küszködés a kék-fehérek által mutatott játék, ha be is szenvednek elől egy gólt, akkor kapnak rá egyet és ette a fene az egész taktikájukat. Így volt ez a múlt heti Loki elleni bajnokin is. Az MTK szervezetten védekezik, de a kreativitás hiánya, ami az elmúlt éveket is jellemezte, rendre a táblázat hátsó felébe sodorta a fővárosiakat. A Gyirmót újoncként nem sok sót ehet meg. Egy-egy jobb meccsük akad a küzdésüknek köszönhetően, de azzal komolyan nem számoljon senki, hogy az NBII -re "készített" keretük huzamosan jól teljesítve, bent marad ebben a szűkös tizenkettes mezőnyben. Az Újpest mélypontját kihasználták a gyirmótiak, majd a hullámvölgybe kerülő Paksot is megtréfálták, ám azóta megint vesszőfutás jut osztályrészül a győrieknek.

Az idei szezon nyitó meccsét játszotta a két gárda, ahol a kandeláberek is megadták magukat, lehet a mutatott játék miatt .... Nyáron akkor 1-1 született, nagy történések nem voltak, a meleg és a játék is álmosító volt.

Most sem várok a két csapattól áttörést, az MTK örül, ha valahogyan szűkösen behúzza a három pontot, a gólparádé nincsen bennük, a Gyirmót pedig nem képes egynél többet szerezni. Tippem: 2-1 vagy 1-0

MTK Budapest - Gyirmot FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp