A listavezető Napoli fogadja azt a Hellas Veronát, akik már több alkalommal is bizonyították ebben a szezonban, hogy nem szabad leírni őket.

A Napoli csapata idén nagyot megy, jelenleg a Milannal karöltve vezetik fej-fej mellett a bajnokságot. Nagyon jó a hazai csapat védelme, eddig a tizenegy forduló alatt mindösszesen három gólt kaptak. Legutóbb október 3-án kaptak gólt a Fiorentinától, azóta négy mérkőzést hoztak le kapott gól nélkül. Az Európa Ligában több alkalommal is kaptak egynél több gólt, de ott nem egy Salernitana, Venezia vagy Cagliari játszik. Csak hogy az utolsó hármat említsem.

Hétközben nagyot fordítva, 0-1-ről sikerült 4-1-re nyerjen az olasz gárda, az elszenvedő fél a csoportot vezető Legia Warszawa volt. Kihajtották magukat, remélhetőleg kicsit el is fáradtak. Ez jó esélyt adhat az idáig nagyokat megszorongató és kétszer elkapó Veronának.

A Verona simán kikapott az Intertől, majd verte a Romát, szoros vereség a Milan ellen és kiütéses győzelem a Lazio ellen. Verték a Juventust is, tehát ezen a találkozón is azt várom, hogy megszorongassák, sőt akár le is győzzék a listavezető Napolit. Elég jó támadói vannak a Veronának, Simeonénak nagyon megy, de ott van még Kalinic és Lasagna is. A középpályán is vannak kiváló játékosok, Lazovic, Faraoni és Caprari is nagyon jó formában vannak, jó kis mérkőzés lehet ebből.

Ezen a találkozón az iksz felé hajlok, de inkább egy biztonsági tippet küldenék versenybe. Nem gondolom, hogy ez a találkozó gól nélkülidöntetlennel érne véget, bár igaz, hogy a vendégek olyan ikszet még nem jászottak idén, de van már 1-1, 2-2 és 3-3 is. Előbbi kettőt tartom valószínűnek, szerintem itt mindkét csapat betalál ma.

Napoli - Hellas Verona: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp