Rápillantva a PL tabellára, elég csalóka a Leeds és főleg a Leicester City 'állapota'. A Leeds United a realitások alapján 3 helyet ugorhatna fölfelé, ami rá is férne Bielsa csapatára, mert vészesen közel vannak a kieső zónához. A Leicester City ha nyer, a 14 pontjára tenne még 3-mat, amivel minimum 3, de lehet 4-5 helyet is léphetne előre. akár a 8. helyre is felugorhatna, és mi más lehetne a cél. Nézegettem szombaton sok meccset, nekem nagyon úgy tűnt minden bajnokságban, minden meccsen, hogy itt a válogatott szünet előtt a csapatok még beleadnak apait-anyait. Talán itt sme lesz másként.

Szerintem ez jó párosítás, hisz a Leeds United és a Leices City is a top10-ben van a meccsenkénti lövések számát tekintve. Viszont ami még jobb hír, a védekezés szempontjából még előrébb helyezkednek el a tabellán. A Leeds és a Leicester City a 4. és 5. helyen áll. Csak a Burnley, a Newcastle és természetesen a Norwich City, amely több lövést enged az ellenfeleknek. 15,6 valamint 15,8 lövést küldenek kapura az ellenfelek e két csapat ellen. Ez sok!

Ezekből természetesen gólok is születnek becsülettel.

A két együttes az előző idényben még nézők nélküli találkozókat játszott, így is potyogtak a gólok. Steril környezetben is jött 4 és 5 gól. A Leicester-Leeds meccs 15 alatt hozta akkor ezt a tippet, már aki behúzta. Szóval nem ördögtől való gondolat, ráadásul szerintem mindkét együttes menni fog, menni fog, mert kell. A Leeds elég lent van a tabellán, ki kell használnia, hogy az ellenfél Európa Ligázott, ráadásul annyira nem is volt tartalékos. A Leicester City meg idegenben építhet a kontráira, azt egyébként is érzi. Vardy mellett Iheanacho is ott lesz elméletileg, szóval a kontrák azok tényleg működő fegyverek lehetnek.

Utolsó 3 meccsüket nézve kétszer volt gólváltás a félidőben, én közel 4.00-es odds mellett berizikózom, hogy egy-egy dugót most is vállal mindkét csapat.

Leeds United - Leicester City: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp