Sokadik alkalommal próbálkozok a német válogatottal, remélem ezúttal sikeres lesz.

A német válogatott vezeti a csoportját és csoportelsőként kijutott a katari világbajnokságra. Azonban kicsit csalóka a kép, ugyanis egyáltalán nem volt ennyire sima most, mint amennyire a tabella mutatja. Mindig csak annyit adtak ki magukból, amennyi ahhoz volt szükséges, hogy magabiztosan nyerjék a mérkőzést, a mutatott játék már nem annyira tetszetős, mint pár évvel ezelőtt. Sajnos a szép futballt felváltotta a célfutball, ez pedig semleges szurkolóként nem a legszebb látvány. De eredményes és ez a lényeg. Ma azonban újra örömfocit láhatunk, ha minden jól megy.

Észak-Macedónia ellen meglepetésre vereséget szenvedtek a németek, de a másik hét mérkőzésüket megnyerték. A hírek szerint ma Lukas Nmecha kezdhet a válogatott centereként, ami valljuk be, már önmagában vagy három gól. Draxler is kezdőként léphet ma pályára, így két olyan játékos van ott, aki bizonyítani szeretne. Havertz eltiltott, Adeyami és Gnabry sérült, illetve Werner sincs, így biztosra vehető, hogy gól gólt fog követni ezen a találkozón. Werner nincs mostanában a legjobb formában, míg Nmechának nagyon megy ebben a szezonban.

Tétje nincs a találkozónak, de ha azt nézem, hogy Németország 23 gólt rúgott, míg Liechtenstein 23-at kapott, akkor biztos vagyok benne, hogy ezen a mérkőzésen nem csak egy-két gól lesz. Nmecha előtt itt a lehetőség, hogy bizonyítsa, hogy szükség van rá a válogatottban és lehet rá számítani. Azt gondolom, hogy csúnya kiütés is lehet a vége, de olyan 6-7 német gólt alsóhangon várok.

Németország - Liechtenstein: Németország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp