Egyetlen egy kérdés van csak a csoporttal kapcsolatban, az pedig a következő: fog egyáltalán gólt kapni Dánia? Vagy esetleg úgy fogják befejezni a selejtezőcsoportot, hogy nem kapnak egyet sem? Bevallom, hogy utóbbinak szurkolok, mint egyszerű focibolond, és az utolsó két mérkőzésük nem lesz túl nehéz a számukra, van esély rá.

Dánia jelenleg 8-0-0-lal vezeti a csoportot és 27-0-ás gólaránnyal. Ez igencsak imponáló, de eljön majd az a pillanat, amikor gólt kapnak. Egy ilyen EB után ki gondolta volna, hogy Eriksen nélkül is ennyire jól fog teljesíteni az északi csapat? Ahogyan ott is kezdődött a csoportkör, rögtön két vereség, majd kiszenvedett továbbjutás. Utána az elődöntőben búcsúztak Anglia ellen, de ott is csak hosszabbítás után. Jó szériában vannak tehát, jelenleg kilenc mérkőzés óta veretlenek.

Feröer az utolsó előtti a csoportban, Moldovát előzik három ponttal. Előfordulhat az a forgatókönyv, hogy Moldova előz, de hatalmas csodának kellene ahhoz bekövetkeznie.

A két csapat legutóbbi mérkőzésén úgy kapott ki Feröer 1-0-ra, hogy a 84.percig őrizte a gól nélküli döntetlent. Aztán jött egy feröeri piros és ezt Dánia azon nyomban kihasználta. Jól tartotta magát a

feröeri csapat, de a nagy dán nyomás végül góllá érett.

Ma is azt várom, hogy Dánia sikeresen veszi a Feröer elleni találkozót, bár semmi tétje nincs a találkozónak. Egyik csapatnak sincs se előre, se hátra. Ez azért jó, mert talán nem nyomja rá a mérkőzésre a bélyegét, nem fognak más találkozó eredményén görcsölni. Felszabadult játékot várok, és ugyan a vendégek szeretnék elkerülni a pofont, ez a dán csapat most nagyon egyben van. Legalább öt dán gólt várok, bár Feröer nagyon régen kapott egy mérkőzésen ötöt, még 2019 előtt. Ma talán újra kapnak ötöt, bár én azt sem bánnám, ha 4-1 lenne a vége.

Dánia - Feröer-szigetek : Gólok száma - Felett/alatt tipp