Egyik csapat számára sincs tétje a mérkőzésnek, ennek megfelelően a vendégek oldaláról páran biztosan nem lesznek ott a találkozón. Igazából tétje lenne a hazaiaknál a meccsnek, de ahhoz az kell, hogy Észak-Macedónia és Románia is csúnyán kikapjon, és itt az örmények nyerjenek annyival, hogy megelőzzék az előttük álló csapatokat. Tíz gólról beszélünk legalább, szóval kijelenthetem, hogy nincs tét.

Sajnos Örményország saját magának köszönheti azt, hogy már nincs esélyük semennyi, mert az előző fordulóban egy sikeres szerepléssel megőrizték volna esélyüket. Ehelyett bucira verte a csapatot az az Észak-Macedónia, aki az EB után akár a VB-re is kijuthat.

Az örményeknél egy jó játékos van, az pedig a Roma labdarúgója, Henrikh Mhiktaryan. Sajnos egy fecske nem csinál nyarat, ezért a csapatnak gyakorlatilag kevés esélye van az ilyen- és ehhez hasonló találkozókon.

Eddig kétszer találkozott egymással a két együttes, a mérkőzés eredménye 6-0 és 6-1 lett. Elképzelhető ma is egy hasonló eredmény, lévén, hogy ez a csoportkör utolsó találkozója és semmi tétje. Hazai oldalon a tisztes helytállás lehet max a tét, kérdéses, hogy a németek mennyire veszik ezt komolyan. Ha lazáznak is, szerintem simán rúghatnak egy négyest, remélem folytatódik a vendégek jó sorozata. Legutóbbi hat mérkőzésüket 27-1-es gólaránnyal hozták le, Flickkel nem fogják vissza magukat, szépen termelik a gólokat és ami a legfontosabb, hogy jobb a helyzetkihasználásuk. Azt gondolom, hogy alsó hangon ma is meglehet legalább négy német gól, elvégre az örmények Észak-Macedóniától is tudtak hazai pályán ötöt kapni a hét közben.

Örményország - Németország: Németország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp