Őszinte leszek, nem értem, hogy mi történik az írek háza táján, de botrány, ami ott folyik. Szerintem mindennek a legalja, hogy hazai pályán kikaptak Luxemburgtól, vagy, hogy nem tudták odahaza legyőzni Azerbajdzsánt. Sőt, 2020-ban nem tudtak mérkőést nyerni.

Nem azt állítom, hogy sokkal jobbak lennének, de könyörgöm: angol első és másodosztályban szereplő játékosokkal vannak tele, míg a vendégeknél a legnagyobb csapat a Sheriff Tiraspol vagy a Mainz. Nagyon lecsúsztak, ami a mutatott játékot és a helyzetkihasználást illeti. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha úgy alakul a találkozó, akkor menesztik Stephen Kenny szövetségi kapitányt. 3-8-8-as mérleggel áll tavaly április óta, és ez a három győzelem Andorra, Katar és Azerbajdzsán ellen jött össze, az elmúlt hat hónapban. A Nemzetek Ligájából is majdnem kiestek, ott például mérkőzést sem tudtak nyerni.

Lassan úgy tűnik, hogy pont a tipp ellen vagyok, de nem. Utolsó esélye ez az ír csapatnak, azt gondolom, hogy nem mindegy nekik, hogy hányadik helyen végeznek. Éppen ezért rámehetnek a vendégek arra, hogy behúzzák ezt a találkozót és helyet cseréljenk. A játékosbeli különbségek ugyan megvannak, de a hazaiak lelkesedéssel tudják ezt ellensúlyozni. Nehéz mérkőzés vár az írekre, de csak egy győzelem lehet elfogadható eredmény a számukra.

Ugyanannyi gólt lő mindkét csapat, 8-8 találattal állnak jelenleg kilenc forduló után. A luxemburgiak 15-öt kaptak mellé, az írek pedig 8-at, vagyis igazából a támadójáték az, ami akadozik ír oldalon.

Nagyon nehéz mérkőzés vár az írekre, azt gondolom, hogy nem lesz ez sok gólos találkozó. Kapott gól nélkül kell lehozzák ezt a találkozót és akkor lehet esélyük a győzelemre. Nem gondolom, hogy sokat rúgnának, nagyon remélem, hogy legalább két gólt szereznek ma.

Luxemburg - Írország: Írország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp