Sokszor van olyan, amikor a 2,5 over line szorzóját keveslem, de mégsem akarok rizikózni a 3,5-tel. Ilyenkor szoktam ez köztes 3.0 AH overt húzni. Persze ezeken a meccseken általában pontosan 3 gól esik, és ekkor mondom magamban, hogy bakker, a 2,5 overrel bezzeg nyertem volna.

Épp emiatt veszek erőt magamon, és amondó vagyok, a kevesebb sokszor több. Itt három góllal már nyerek, és most nyerni akarok.

Márpedig ha nyerni akarok, akkor a Paks overrel általában lehet. Igazából ha őszinte akarok lenni, és ebben talán többen egyet értünk, Paks meccseknél ezeket az előzeteseket lehetne copyzni, csak az ellenfelek nevét kéne átírni. Egyszerűen a Paks és az over együtt jár. Ezek képtelenek undert játszani, és az a Paks csapatában a jó, hogy simán képes egymaga lőni hármat, meg nyelni is.

De általánosságban mindig lő gólokat, és mindig kap is. Ha az over/under táblázaton a 2,5-ös line-t vizsgálom, akkor 12-0 a Paks mérlege, mind a 12 bajnokin 2,5 gól fölé mentek. Bár őszintén szólva a Paks-meccsen ha csak három esik, húzzuk a szánk rendesen.

A Puskás ilyen szempontból kiegyensúlyozott csapat, 6 over mellett 5 under, de utolsó három meccsén szépen overezett, három-három gólt lőtt a Lokinak és a Honvédnak, de az UTE ellen is 2-1-re nyert. A Puskás hasít, valószínűleg kap majd támogatást fentről is, hogy Bognár tudjon valami olyat mondani, amit miatt kap egy kis büntetést meg eltiltást :D

7-6-5-8-4 a két csapat utolsó 5 meccsén esett gólok száma. Szerintem nincs miről beszélni. A Paks beleáll, űzi-hajtja a gólokat, aztán hogy túllövi-e a Puskást, hát majd kiderül.

Ami miatt a 3,5 overt nem mertem húzni, az a brutál korai időpont, de szerintem a Paks csapata reggel hétkor kezdődő meccsen is overt hozna

Paksi SE - Puskás Akadémia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp