Úgy nézz ki ez a székelyföldi csapatok hétvégéje lehet a román első és másodosztályban, ha tudni hozzák a kötelezőket. Az FK Csíkszeredához hasonlóan a Sepsi OSK is a liga utolsó csapatánál vendégeskedik, az előző elemzéshez hasonlóan itt is a vendégek fele húzok. (erről az elemzésről itt olvashattok: https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/621694)

Eléggé komikus csapattá vált idénre a Bukaresthez közel elhelyezkedő román kisváros csapata. Képtelenek szállítani a jó eredményeket, viszont idényekre lebontva is elég hullámzó a teljesítményük. Két éve az első évükbe az alapszakasz utolsó előtti helyén álltak, míg tavaly a második évükbe bejutottak a play offba, ahol aztán a ötödik helyen sikerült zárniuk. Idén ismét a kiesés elkerülésért fognak harcolni az eddigi eredmények alapján, viszont messze a leggyengébb csapat az idei szezonban. Elől még meg-meg vannak a helyzeteik viszont hátul amilyen gólokat képesek összehozni az ellenfélnek, az vicckategória. Érdemes egy pillantást nézni a közelmúltbeli meccsükra az Arad ellen, Benny-Hill showba illő volt mindhárom kapott góljuk.

Új edző jól seper elv egyenlőre még nem vált be a vendég együttesnél, bemutatkozó meccsén vereség a Voluntaritól, egy bekalkulálható vereség a CFRtől, egy roppant fontos győzelem a Dinamo ellen hazai pályán, majd egy nyerhető meccsen leadott iksz a gyengébbik Craiova otthonában. Mentségére szólhat, hogy a kupát sikeresen abszolválták és már negyeddöntősők. Viszont már ott az idő, hogy el kell kezdeni szállítani az eredményeket ha továbbra is a székely csapatot szeretné írányítani Cristiano Bergodi olasz vezetőedző. Papíron könnyű ellenfél következik, igaz idegenben, de ha nem akarnak a bajnokság vége fele számolgatni a kiesés véget az ilyen meccseket kötelező hozni.

Gyenge csapatok közé sorolnám a hazai gárdát, viszont megvannak a helyzeteik, s ha nekik sikerülne lőni az első gólt igencsak megnehezítenék a Sepsi dolgát, ezért teszem DNB-vel. Ugyanakkor kötelező győzelem előtt áll a vendég csapat, én bízok bennük hogy három ponttal tudnak hazautazni.

Academica Clinceni - ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp