A 2021-es Grand Slam of Darts egy igen komoly torna, és főleg azért, mert Fallon Sherrock komollyá teszi. annyira jó, hogy ott van, és ilyen szinten játszik. De Sherrockon kívül azért akadnak még remek játékosok, köztük Wade és Cross. Wade ha épp nem bipoláris, és nem kattan el az agya, akkor remek ember és játékos, nagyon stabil, évek óta ott van a PDC közvetlen elitjében. Ez nem kis teljesítmény, nálam hosszabb távon Wade az, aki a stabilitást jelenti. Sosem lesz a legjobb, de pl. én nem tudom elképzelni Wade-et rosszul játszani.

Cross pedig egyszer csak berobbant, rögtön első évében megnyerte a vb-t a villanyszerelő, aztán volt egy kisebb lejtmenet, de most ismét felfelé ívelő a forma. Soha jobbkor, mondhatná Rob, hisz lassacskán itt a vb. Az pedig nemcsak egy torna, az A torna. Cross játéka most egyben van, de Rob Cross azért hullámzóbb teljesítményre képes akár meccsen belül. Én nem igazán tudom eldönteni, hogy ezt a meccset ki is nyerheti, de a szorzók is ezt mutatják. Szoros meccsre számítok, így a vesztes félnek is adok 11 nyert leget minimum.

Eleve egy brutál hosszú meccs, még ha csak 16 leget játszanak, az sem rövid. Nem lehet 16 legen keresztül sem a koncentrációt egy szinten tartani, esik-emelkedik, vannak legek, amiket el kell engedni, de itt nem 16 legről van szó, hanem vagy 26-ról minimum. Én erre teszek még egy legecskét, nem hiszem, hogy bármelyikük is feladná ha mondjuk 2-3 leg hátrányba kerül. Előző meccsükön egyikőjük sem izzadt meg úgy igazán, viszont egymással jól eljátszogatnak majd. Én max 3-4 leget várok a két játékos közé, nem nagyon tudom elképzelni, hogy bármelykőjük is ennél jobban leolvad.

Wade, James - Cross, Rob: Körök száma - Felett/alatt tipp