A Merkantil Bank Ligában a 16. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a küzdelmek a szünetet követően és Baranya megyéből érkezett egy olyan hír amire gyorsan le kell csapnunk. Normál esetben nem lenne kérdéses, hogy ki a Pécsi MFC - III Kerületi TVE találkozó egyértelmű esélyese, hisz a jó formába lendült 8. helyezett hazaiak fogadják a kiesés ellen küzdő 18. helyezett fővárosiakat. Viszont a pécsi klub tájékoztatása szerint csapatuk sérülés- és betegséghullám miatt tizenegy játékost is kénytelen nélkülözni. Ez azért már nem kicsit növeli a nem túl acélos III. Kerület esélyeit, tehát amíg észbe nem kapnak az odds mesterek, addig ezen a szorzón érdemes játékba küldenünk egy kontratippet.

Ha valakiknek, akkor a pécsieknek jött a lehető legrosszabbkor a bajnoki szünet, hisz előtte egy ötmeccses veretlenségi szériát állítottak fel, négy győzelemmel és egy döntetlennel Vas László tanítványai. Viszont a legutóbbi hírek viszont arról szólnak a hazaiak háza tájáról, hogy a csapat sérülések és koronavírusos megbetegedések miatt csak nagyon csökkentett létszámban tud készülni a hétvégi mérkőzésre és mindössze 12 mezőnyjátékos és 2 kapus áll Vas László vezetőedző rendelkezésére. Hursán György, Grabant Bence és Sági Milán sérült, rájuk hosszabb ideig nem számíthat a szakmai stáb. Viszont a vírusos játékosok kiléte még nem ismert, mert a héten csináltak egy újabb tesztet és annak az eredményének a tükrében tud kezdőcsapatot és keretet hirdetni Vas László. "Visszanyal a fagyi?", kérdezhetnénk hisz legutóbbi hazai mérkőzésükön pont egy hasonló helyzetben lévő Nyíregyházát végeztek ki a Mecsek alján. Szerencse a szerencsétlenségükben a baranyaiaknak, hogy nem a bajnokság legjobb csapatai közül látogat hozzájuk valaki, így a Kerület ellen egy döntetlenre még ilyen nehézségek és előzmények mellett is reális esélyük lehet.

Lehet, ha nem érzi meg a lehetőséget és a "vér szagát" Kemenes Szabolcs együttese. De a fővárosiak keretében azért játszanak olyan spílerek, akik rutinjukkal és játékintelligenciájukkal ha akarják akkor meg tudják lovagolni ezt a helyzetet. Remili, Borvető vagy Barczi azért ha akar tud kellemetlen perceket okozni az ellenfeleiknek. Viszont, hogy a vendégek se érezzék már annyira páholyban magukat, a védelem közepe eltiltás és sérülés miatt náluk is "renoválásra" szorul. Hol van ez a hazaiak gondjaihoz képest?

Tételezzük fel, hogy hiteles, valós információkat kaptunk a hazai csapat sajtósaitól. Ha igen, akkor ezen az oddson ez a tipp kihagyhatalan.

Pécsi MFC - III Keruleti TVE: Dupla esély - Dupla esély tipp