Mit is tippelne egy Barca-fan, mint Barca sikert?! Persze olyan tipp ez, amit az ember félve ajánl, mert a Barca kerete két alatt olyan sokat nem változott. Dani Alves csak januártól léphet pályára, addig a flip-flop papucsában szívja magába a trófeaszagú fű illatát.

A Barcelona játékosainak java része a válogatottal haknizott szerte Európában, és többségük azért téttel bíró meccseket játszott, ami bizony kivett egy kis energiát. Tétmeccsük volt a spanyloknak, hollandoknak, szóval nem bohóckodtak a srácok. A keret másik része, amelyik otthon maradt azokkal Xavi jobban megismerkedett, de az a baj, hogy nem voltak sokan, mert rengeteg a sérült. Pedri ha igaz, akkor már bevethető állapotban van, ami jó hír, Pedri visszatérhet, Gavival ketten kiegészülve Busquets-szel alkothatják a középpályát. Szerintem de Jong is tuti kezdő, posztja kérdés, simán lehet, hogy az a de Jong, aki a Barcában és az Ajaxban is játszott belső védőt is, most a támadó sorban lesz, több támadó feladattal. Depayékat segíti majd elsősorban, de azért kapura sem veszélytelen Frenkie.

Ami sokkal jobb kérdés, hogy áll össze a védelem. Először is kik egészségesek?! Mert ott is vannak hiányzók, meg nem kívánatos személyek.

Én viszont amondó vagyok, a Barca nagyon be akarja húzni ezt a meccs, és kész is tenni érte. Nagyon jót tenne a csapatnak, ha az első 1-2 akcióból sikerülne gólt elérni, kicsit megnyugodna a csapat, és akkor lehetne ebből akár egy gála is. De én maximális koncentrációt várok a Barcától, és azt, hogy félidőig egy gólt minimum bekotor. A 2. félidőben pedig már az Espanyolnak is ki kell jönnie. Akik pedig a Barcában majd csereként jönnek, szintén bizonyítani akarnak. Coutinho előtt is új éra, hátha magára talál, de akár Puig, Demir, valakinek csak kijön majd a lépés. De nekem az is bőven jó, ha mondjuk Memphis lő egy-egy gólt mindkét félidőben.

Új seprű jól seper, szerintem ezt a meccset most megnyomja a Barca. Ilyen szorzó mellett megér egy patront!

FC Barcelona - Espanyol: FC Barcelona mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp