Mondhatni, hogy a MU töketlenségét és a vezetőik inkompetenciáját kihasználva élt a lehetőséggel a Tottenham és lecsapott a piacon jelenleg elérhető edzők közül a legjobbra. Nem jött be Espirito Santos kinevezése, akinek a minimalista, semmit mondó játékát a játékosok hamar megelégelték, és azok után, hogy augusztusban egy hónap menedzsere címmel kezdett, rövid londoni túra lett ez a számára.

És akkor megérkezett Antonio Conte, nagyon jó taktikus edzők hírében áll, aki ugyanakkor rendkívűl nehéz személyiség is, aminek köszönhetően sehol sem tudott sokáig megülni, mert vagy a játékosokkal ment szembe, vagy pedig a tulajdonosokkal, ezért rövidebb kitérői vannak, ugyanakkor szinte minden csapatánál trófeákért tud küzdeni és általában be is akad. Nem ismeretlen számára az angol közeg, hiszen a Chelseat már a csúcsra tudta járatni egy átmeneti angol időszakban, mikor nem nagyon volt csúcsformában egyik top csapat sem. Most ennél jóval nehezebb dolga lesz, hiszen minden idők talán legerősebb angol mezőnyében kellene bizonyítania, és a MU gyengéldekését kihasználva elcsípheti a negyedik, BL-t érő helyet.

Bizakodás egyik oldalon, szürkeség a másik oldalon. Tavaly a tabella első felében tudott lenni a Leeds Bielsaval, ez valamiért megtörni látszik ebben az idényben és mindössze 2 ponttal vannak a vonal fölött jelenleg, még éppen bennmaradó helyen. Bár az utóbbi 5 meccsükön szereztek 8 pontot, míg az első 6-an mindössze csak hármat, a formajavulásuk megkérdőjelezhetetlen, Patrick Bamford hiánya és a góljainak a száma igencsak nehezen érínti Bielsat, Raphina próbálja pótolni a hiányzó angol centert, viszont sem alkatilag, sem tehnikailag nem az a típus aki egymagában pótolni tudná Bamfordot.

Annak ellenére, hogy felszálló ágban van a Leeds is jelenleg, én mégis inkább a hazaiak fele mozdulok és DNB Tottenham győzelemmel fogok próbálkozni, hiszen itt az ideje hogy Conte győzelmet ünnepelhessen a bajnokságban is az új csapatánál.

Tottenham - Leeds United: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp