Sokat gondolkodtam, hogy kell-e nekem ez a meccs, vagy megvagyok nélküle. Írjak-e rá pár sort, vagy sem. Végül is miért ne, így ebéd előtt pont belefér, hogy gondolataim bepötyögjem. Három esélyből kettőt fedek le egy tök fifty/fifty meccsen és kapok rá 2.12-őt. Nem voltam jó matekból, de annyira rossz sem. Ez value!

Peter Stöger együttese nem erős. Nem erős, és egyre puhább. A retegett Groupama Aréna, amely bevehetetlen volt hazai csapatok számára, most nem az, a Várda és a ZTE nyert a Fradi pályán, aztán az überpocsék MTK is nagyon könnyedén tartotta a 0-0-t. Arról meg nem beszélünk, hogy a nemzetközi porondon úgy rúgdossák a hármakat a jobb csapatok, ahogy akarják. A Celtic és a Betis 3-3 gólt vágott, és akkor ezek csak a hazai meccsek.

Stöger FTC-je fizikálisan és mentálisan sincs most jó állapotban. Stöger meg még keménykedik, hogy nem decemberben kell bajnokságot nyerni, ami igaz, de az is igaz, hogy ennek a csapatnak nem így kéne játszani. Teljseen formán kívül vannak a srácok, Tokmac egy haszontalan senki lett, egyszerűen annyira roggyon van, hogy a kapuig nem bírja elrúgni a labdát. A védelem sebezhető, ennek az FTC-nek egy jó játékosa van jelenleg, ez pedig a Dibusz. Dibusz bika bravúrjai miatt úszott meg több nagyobb pofont az FTC. Most az, hogy a Kisvárda elleni meccset a spori elcsalta, az kérdés. Kérdés, mert ugye a várdai srác a Fradi ellen pirosat kapott, tegnap a Gyirmót - Várda meccsen ugyanolyan foultért a gyirmóti nem kapott semmit.

Igen ám, de a Fradi-Vidi-n nem kap ilyen fújást a Fradi, vagy ha kap, az meglepne. Utolsó négy meccséből otthon a Fradi egyet sem nyert, és bár az UTE-t 3-1-re elverte, az sem volt egy diadalmenet. Diaby a 14. percben kiállt piros lappal, ennek ellenére a totál utolsó UTE tudott veszélyes akciókat vezetni, és be is talált. Ott 2-1-nél szintén kellett egy óriási Dibusz bravúr, hogy ne legyen 2-2...

Ferencváros - MOL Fehérvár: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp