Igazi péntek esti párosítás! A liga ezt okosan csinálja, kiszúrja azt a meccset, ahol valószínűleg semmi sem történik, és berakja péntek estére. Tényleg én is olyan típus vagyok hogy ha van egy jó meg egy rossz hír, hát inkább a rosszat akarom hallani először. Itt is jobb túl lenni a 'rosszon', a rossz meccsen, bár a sportfogadás olyan tudomány, ahol a rossz is lehet jó. Lehet húzni egy undert, line kiválasztani vérmérséklettől függően. Én most rám nem jellemző módon elég kis kockázatot vállalok, és egy nagyon óvatos 3.0 under-t húzok. Miért?

A kérdés nem kérdés, elmondom mindenkinek, ahogy valamelyik rap számban hangzik.

Nos eddig 10 péntek esti meccset rendeztek a szezonban, 2,5-ös line mellett 8 under született, és mindössze két over. Viszont a két over sem volt extrán over, ott is 3-3 gól született. Szóval a 3.0 under mint tipp még veszteséget nem hozott idén péntek este.

Bízom benne, hogy nem most törik meg a széria, mert ez a párosítás már ránézésre sem néz ki jól.

A Bilbao stílusát ismerjük, Marcelino csapata stabil, nehezen megtörhető, fizikális focit játtszó együttes. Nincs befejezője, kicsit ilyen Barcelona-szindróma, nincs egy igazi vérbeli kielnces. Néha-néha Muniain vagy Inaki betalál, de Garcia egyrészt öregszik, másrészt nem csatárt játszik, mint anno az Atletiben sokszor, Villalibre használhatatlan idén, és akkor ennyi. A Granadánál még Luis Suarez be-betalál néha, de a másik két dél-amerikai légiós, Bacca meg Machis 0 góllal áll. a középpályások nem termelnek, Germán bólintott még kettőt, aztán ennyi a Granada. Ez a két csapat hasonló, félnek, tartanak egymás kontráitól. A Bilbao nem nyílik ki, nehogy Suarez meglógjon, a Granada nem nyílik ki, mert ők meg Inaki sebességétől félnek. Állóháborút várok.

Athletic Club Bilbao - Granada CF: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp