Mészárszékre vihetik az Arminia Bielefeldet, akik valószínűleg idén nem hosszabbítják meg a Bundesliga tagságukat, ha ezt a formájukat hozzák, amit az eddig eltelt tizenkét fordulóban.

Az előző szezonban éppenhogy elcsípték a bent maradást, az utolsó körben ehhez kellett egy Stuttgart elleni bravúr, ami összejött, így lehetnek itt idén is a legjobbak között.

A kisebb csapatok ellen is szenvednek, az egy szerzett győzelemmel pedig esélytelen felfelé mozdulni a tabellán, a nagyok ellen pedig nincs esélyük, a közelmúltban a Dortmund az otthonukban nyert (1-3), a Leverkusen is gurított nekik Bielefeldben egy sima négyest (0-4), az utolsó fordulóban emberelték picit meg magukat, amikor a BL fellépésre készülő, kissé álmatag Wolfsburggal lehoztak egy 2-2 -t.

A Bayern München pedig bomba formában várja az Arminiát, a bajorok viszonylag tartalékosan is fél gőzzel, számukra tét nélküli kijevi Bajnokok Ligája mérkőzést nyertek meg többek között egy Lewandowski ollóval. Kimmichen és Choupo-Motingon kívül mindenki bevetésre kész és játékra éhes a bajoroknál, akik újabb gólfesztiválra készülnek. Legutóbb a Freiburg ellen csupán egy 2-1 jött össze, de látva Sallaiék szervezett védekezését ez nem meglepő. Előtte viszont a Benfica ellen (5-2) és a Hoffenheim ellen (4-0) összejött a gólkavalkád. Tavaly még Uwe Neuhaus irányításával egy hóeséses hétfői Bundesliga meccsen meglepetésre 3-3 született, idén ezt nem tudom elképzelni, de a szombat esti időpont csak még ideálisabb lesz a bajor gólok termelésére, a Bielefeld pedig csippenthet egy találatot a néha-néha bizonytalankodó Neuer mellett. Gól fiesztát érzek a levegőben, meggyőző Bayern sikert várok. Tippem: 4-1 vagy 5-1

Bayern München - Arminia Bielefeld: Gólok száma - Felett/alatt tipp