Távozott Janeiro mester, megy tovább az élet kérdés az eddig látott kohézió mennyire bomlik meg. Gyirmóton uralta a meccset a Várda, ám egy utolsó pillanatos kihagyás miatt csak egy pontnak örülhettek a piros mezesek.

Erős Gábor viszi tovább azt a remekművet amit a portugál mester elkezdett. Az ellenfélt nézve talán a legideálisabb érkezik Kisvárdára, a fővárosi kék-fehérek, az MTK.

Az MTK számára a Kisvárda az igazi mumus, együtt kerültek fel 2018 -ban az NBI -be (azóta liftezett még egyet az MTK), és egyértelmű a Kisvárda dominanciája, lehet mondani, hogy félelmetes, hiszen a 10 lejátszott tétmérkőzésükön, mindegy milyen pályaválasztás mellett, de 8 várdai siker született egy-egy döntetlen és fővárosi siker mellett.

Az MTK játéka egyre elkeserítőbb, s mikor meghallottam, hogy Márton Gábor veszi át a tréner pozíciót csak fogtam a fejemet. A múlt hétvégén megbetegedése miatt még nem tudott Kispesten odaülni a padra, sima 0-3 -as vereségbe futottak bele a kék-fehérek, a héten azonban elkezdhette a munkát. Az MTK -nál a mutatott játéknál csak a lőtt gólok száma a szomorúbb, messze a legkevesebb találattal bírnak a mezőnyben, 10 gól 13 meccsen, idegenben pedig ijedt nyúlként játszanak, legutóbbi, négy otthontól távoli fellépésükön egy találatra voltak lépesek. Grozav révén úgy nézett ki megtalálták azt a bizonyos góllövő csatárt, ám az utóbbi hetekben a román válogatott támadó is beszürkült és elment az önbizalma, legutóbb csak cserként állt be, nem hiszem, hogy Márton fogja felrázni. A Kisvárda az edző váltás ellenére is megtartotta karakterét és egy romokban lévő MTK -t lát vendégül. Nálam ez egyértelmű hazai siker, újabb MTK impotencia mellett, nem látom a gólt a vendégekben.

Kisvarda - MTK Budapest: MTK Budapest által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp