Ha a Bilbao és a Granada meccsén született négy gól, akkor itt miért ne születhetne? Persze tény, rengeteg érvet lehet az under mellett felsorakoztatni. Többek közt azt, hogy a Villarreal alapvetően stabil. A lejátszott 13 meccsen 15 gólt lőtt, és csak 13-mat kapott. Nem lehet azt mondani, hogy sokat lőnek, de azt sem, hogy sokat kapnak. Van hét döntetlenjük, ami kegyetlenül sok. Egyszerűen túl stabilak hátul, hogy kikapjanak, elöl pedig hol Mereno sérülése, hol Danjuma kiesése, de képtelen sokszor betalálni. Szerintem ebből arrafelé mindenkinek elege van. ennek a sok reminek hosszú távon semmi értelme, a Villarreal nem bennragadni akar, hanem EL-t vagy BL-t. Ehhez viszont kockázatni kell, kockázatot vállalni. Ha két meccsen játszanak két iskzet, az két pont. Ha két meccsen egyet buknak egy nyernek, az 3 pont. KOCKÁZTATNI KELL!

A Barca manapság érdekes csapat, mert egy átalakulás időszakát követhetjük. Nincs meccs, hogy ne jelenjen meg egy 17-18 éves srác, ahogy bűvészeknek van új trükkjük mindig, a Barca mindig mutat nekünk egy fiatalt, hogy nesze nektek, ő is itt van. Mondju kell is, mert hullanak, mint az őszi legyek. Pedri idén már nem játszik, Fati törékeny. Dembelé most épp egészséges, nem is mozgott rosszul a BL-meccsen, de hát nála sem tudni, mikor dől ki megint úgy 5-6 hónapra...

A Barca mezőnyben nem játszik rosszul, valószínűleg Xav erre utalt, mikor a BL-meccs után azt nyilatkozta, hoyg ezt szeretné látni. Látni a tipikus Barca-stílusjegyek alapjait, de a focit gólra játsszák. Az viszont egyelőre nem sok van, Depay is szürkébb lett, ezek a fiatal srácok pedig jók, de nincs meg az a tipikus kilences, aki a semmiből is gólt lő.

Ennek ellenére mondom én, hogy itt ma lehetnek gólok. Szépen elfáradt a BL-ben mindkét együttes, emiatt ha lesz tempó, ha lesz lüktető foci, szétszakadhat a pálya sokszor. A Villarreal jelenleg simán van olyan erős, mint a Barca, és a Barca idegenben egyébként is verhető. Ez a fiatal együttes hullámzó, ott volt a Celta elleni meccs, első félidő űrfoci, másodikban pokol. Ma jön Pique mellé Garcia, simán zavarba hozható duó. Viszont az akarat megvan a Barcában, ezek a fiatalok szeretnének bizonyítani, Dembélé talán egy 60-70 is kibír, ha kezd. Alapvetően ja, ne várjunk sok gólt az eddigiek alapján, de a Xavi-faktor azért ott van a meccsben. Simán lehet ebből egy gólgazdag találkozó is. Meg eleve, egy döntetlen igazából senkinek sem jó, szóval én arra számítok, hogy meglesz a kockázatvállalás, és akkor jöhet egy szórakoztató meccs. Ilyen odds mellett megér egy próbát!

Villarreal - FC Barcelona: Gólok száma - Felett/alatt tipp