Majdnem elkerülte a figyelmem ez a meccs, pedig a szombati nap egyik legnívósabb találkozója.

Felemás idénye van eddig a Juventus csapatának, mert a Bajnokok Ligájában szépen, csont nélkül, tükörsimán jutott tovább a csoportjából, a Chelsea elleni 4-0-ás pofontól meg nem mentek falnak. A torinói együttes valószínűleg úgy volt vele, hogy lesz ami lesz alapon játszik egyet, de a fontos a hétvégi rangadó, azt kell behúzni. A Chelsea ki is végezte a Juvét annak rendje s módja szerint.

A Firenze és a Lazio elleni szűkebb Juve győzelmek arra mindenképp jók voltak, hogy a tabellán a Bianconeri meginduljon felfelé. Már a 8. a csapat 21 ponttal, ami önmagában még mindig tragédia, de azért már csatlakozást talált az élmezőnyhöz a torinói együttes. Érdekesség, hogy hazai pályán a Róma és a Juventus az a két csapat a top10-ből, amely még nem érte el a 10 lőtt gólt hazai gyepen. Talán majd most megszaladnak a gólok?!

Az Atalanta ellen lehet játszani, igazi tökös, bevállalós focival. Gasperini együttese a BL-ben intézett magának egy kegyetlen tétmeccset december 8-ra. A Villarrealt otthon meg kell verni, és akkor lehet menni tovább, várni a tavaszi folytatást. Ha bukó, még az EL-folytatás is elúszhat. De az Atalantánál is e meccs van még fókuszban. Hazai oldalon bevetik Dybalát, a vendégeknél kezdhet Zappacosta. Zapata mellett Pasalic és Ilicic kevergethet elöl, de abban a rendszerben igazán a rendszer a lényeg, Muriel, Mlinovskiy, akárki játszik, az Atalanta focija működik.

Az Atalanta a szezon elején hozott egy-két tőle szokatlan undert, de ahogy belemelegedett az idénybe, már jönnek az igazán Atalantás overek. Az Atalanta utsó 10 tétmeccséből 9 hozott minimum 3 gólt, bízom benne, nem szakad meg a széria!

Juventus - Atalanta: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp