Szombat délutánra ideális programnak tűnik a Valencia-Rayo. Én bevallom, semmit sem teszek a meccs előtt, csupán lefekszem, és nézem. Aztán lehet megbánom, hogy nem húzom be a 'tutit', pedig a Valencia győzelme tényleg kínálja magát. Mondhatnám, kiszúrja a szemem, viszont ezeket a tippeket valamiért nem szeretem. Ettől még tény:

Nincs kétarcúbb csapata a ligának, mint a Rayo. A vallekasi együttes igazi home town hero, otthon, Vallekasban a Rayo kegyetlenül jó idén. Nem csak jó, konkrétan a legjobb. a mérlege otthon 7 meccs után :6-1-0

Igen ám, de idegenben meg sem tudja közelíteni, amit otthon nyújt. A RAyót nem verik rommá, de az a picike plusz, ami otthon megvan, idegenben nincs. Most hogy szimplán mák-faktor, vagy otthon több energiát tesznek a meccsbe, vagy szimpla véletlen? Vagy ezek együtt?

A lényeg, hogy elvileg Trejo ma nem játszik, a Rayónál ő nagy veszteség, de Ciss és Marquelanz sem bevethető. Trejo eltiltása a tényleg fájó lehet, mert nélküle kevésbé kreatív a csapat. Így a Valenciának el kell bírni hátul Gabriel Paulista hiányát, Alderete mellé jöhet Diakhaby. Guillamón most már középen tolja, végre valaki rájött, hogy a srác nem belső védő Hallelujah...

Acélos kis középpályás sor, amely magába szívta a Bordalás-filozófiát. A RAyo könnyen gól nélkül maradhat, Guedesék meg aligha fognak.

A Rayo idegenben 1-1-5-ös mérleggel áll, az épp a hazai ellentéte. A Denevéresek pedig szintén jók otthon, pontjaik 66,6 %-át otthon szedték össze. Hihetetlen, hogy a hazaira 2.00 fölötti szorzón lehet fogadni, és akkor most beszéltem rá magam (is) egy DNB-s Valencia opcióra. Trejo nélkül szerintem a Rayo nyerni képtelen lesz.

Valencia - Rayo Vallecano: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp