Egy rendkívül fontos Bajnokok Ligája mérkőzést tudott megnyerni hétközben az Inter együttese, mely győzelemmel biztossá vált, hogy az olasz együttes továbbjut a D csoportból.

A Venezia együttese érdekes heteken van túl. Előbb kikaptak a Salernitana-Sassuolo kettőstől, majd egy Genoa elleni gólnélküli döntetlen után legyőzték Mourinho Rómáját. Előbb egy korai Venezia gólt követően tudott a félidőig fordítani az AS Roma, majd a második félidőben visszavették a vezetést a hazaiak és azt már nem engedték ki a kezükből. Múlthéten a Bologna csapatát sikerült legyőzzék, így már három mérkőzés óta veretlenek. Jelenleg a tizennegyedik helyen vannak, 4-3-6-os mérlegük és 12-19-es gólarányuk van. A második legkevesebbet rúgták eddig, viszont nem kapnak sokat. Persze így is -7 a gólkülönbségük, de ez kb. elmondható minden középmezőnyben elhelyezkedő csapattól.

Az Inter kicsit a döntetlenjei miatt kicsit le van maradva a Milan-Napoli kettőstől, négy ponttal vezetik a tabellát. A legtöbb gólt rúgta eddig Simone Inzaghi csapata, és a második legkevesebbet kapta. Nem volt rossz választás az olasz válogatott csatár kinevezése, szerintem jó focit játszat a címvédő Interrel.

Mostanában több alkalommal is megvolt az Inter merkőzésein a két gól félidőig és azt gondolom, hogy ma is meglehet. Az ellenfél nem egy világverő alakulat, szerintem ha úgy játszik az Inter, akkor a félidőre egy magabiztos előnnyel távozhat. 4 nap múlva már a Spezia ellen van jelenése a vendégeknek, remélhetőleg tényleg nem akarják sokáig elhúzni és már az első félidőt megnyomják. Akkor lehet esély a két gólra, bár az sem zavarna, ha esetleg találna egy gólt a hazai csapat.

Venezia - Inter: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp