Hatalmas meglepetésre a listavezető PSG mögött a Nice csapata található, majd a dobogó legalsó fokán a Rennes. A Lyon, a Lille és a Monaco tisztes távolból követi Messiéket, így kijelenthetjük, hogy 99,99%, hogy a PSG megnyerte a bajnokságot.

A nyár legnagyobb meglepetése a már említett argentínon kívül, hogy a Lille csapatával bajnokságot nyert Christophe Galtier a Nice csapatához igazolt. És milyen jó döntést hozott. A Nice csapata jelenleg a második, míg a címvédő Lille csak a tizenkettedik.

A Nice csapatánál négy játékost tudnék kiemelni, akik nem ismeretlenek a számomra; Schneiderlin, Dante, Dolberg és Justin Kluivert. Ehhez képest két csatár, Gouiri és Delort az, akik hátukon viszik a csapatot. Előbbi 8+4, utóbbi 7+2 gól és gólpasszal áll. Fantasztikus teljesítmény, nem csoda, hogy ilyen jól áll a nizzai csapat.

Három olyan veresége van a Nice csapatának, amiket előre nem várt senki. A Lyont és a Lille-t legyőzték, ikszeltek a Monaco és Marseille párossal, de kikaptak a Troyes-Lorient-Montpellier hármastól. Érdekes mindenesetre, hogy a nagy csapatok ellen nem bukott a hazai csapat, ez jó ómen lehet a jövőheti PSG elleni találkozó előtt.

A Metz csapata jelenleg az utolsó helyen áll, 9 egységet gyűjtve. 3 ponttal vannak lemaradva az előttük álló Saint-Etienne-től. A legtöbb gólt kapta eddig a Metz, ezért azt remélem, hogy a Gouiri-Delort támadóduó szétkapja ma a sereghajtó csapatát. Még akkor is, ha Gouiri inkább egy sorral hátrébb játszik és Dolberg a centerpárja Delortnak.

Nice - Metz: Nice által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp