megszokhattuk a magyar élvonalban is elég érdekes sorozatokat produkálnak a csapatok. Igaz ez a Puskás Akadémiára is, amely Hornyák Zsolttal mutatott egy öt meccsecs győzelmi sorozatot a bajnokságban, melynek köszönhetően a második helyig kapaszkodtak az OTP Bank Ligában, ám jött a paksi 1-4 -es saller, ami leállította a gépezetet. Most pedig az egyik mumusuk érkezik Felcsútra a Zalaegerszeg személyében. A ZTE is nagyon hektikus, de olyan játékosokkal rendelkezik, akik képesek megemberelni magukat és karakteres játékosok, akik bemutatták nagy eredményekre is képesek, de nem huzamos ideig kitolva a teljesítményüket. A kapus Demjén rendre odateszi magát, számtalan kivédett tizenegyessel, a bajnoki címvédő ellen a Groupamában is megtette, amivel győzelemhez segítette a zalaiakat, elől pedig Koszta viszi a prímet, aki mellé rendre felnő egy társa Serafimov, Spoljaric, Tajti vagy Skribek személyében.

Összevissza magyar bajnokság nagy formaingadozással. Én úgy vélem a Puskás most került kisebb gödörbe, míg a zalaiak a Kisvárda (0-5) és Fehérvár (0-3) elleni nagy pofonok után jönnek felfelé, és ezt a tendenciát meglovagolva eredményesek lehetnek az Akadémia ellen.

Az is mutat valamit, hogy a Pancho Arénában a Zete rendre megtréfálta a hazaiakat. Az utolsó három fellépésükön rendre kék-fehér sikeredett. 2019 -ben 1-0, 2020- ban 2-1, míg idén 4-1 -es kiütéssel nyertek a zalaiak.

A két együttes most közeledett formában egymáshoz, a Puskás romló teljesítményét pedig kihasználhatja a ZTE minimum pontszerzéssel, látjuk az előző években már megvolt a recept, csak újra alkalmazni kell!

Puskás Akadémia - Zalaegerszegi TE: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp