All in, vagy a google fordító szerint tout en :D. Nem vagyok egy francia foci szakértő, de mivel Messi itt játszik, a Ligue1-ben, így azért szinte kötelező jelleggel futok bele egy-egy francia bajnokiba. A PSG mellett az Angers a nagy kedvemc, de imádom a Lyont, vagy a Marseille meccseit, már amikor sikerül lejátszani...

Szóval jó kis liga ez, vannak piros lapok, mint hétvégén is sikerült egyet összehoznia a St. Etienne csapatának. Szerintem amúgy a piros jogtalan volt, de annyira piszkosul szenvedett a PSG, hogy meg kellett támogatni, fogyjanak az ázsiai piacon a Műbappé, Neymar Jr meg Messi mezek. Bűnrossz volt a PSG focija, de ez más lap. A St. Etienne játékában ezerszer jobban benne volt a gól, mint ahogy egy ki is jött, de amúgy Khazriék egész jó focit nyomtak. Én bevallom, nem sűrűn láttam a St. Etienne-t idén, de ha ezek így játszanak, vagy így tudnak, azért kiesni biztos nem fognak. Egyébként a PSG elleni zakó előtt 4 meccsen 8 pontot hoztak, Puel csapata teljesen korrekt focit tett a pályára. Fene tudja, ha nincs a piros lap, mi a vége. De volt, Kolodzejczak piros lapja miatt most nem léphet pályára. Egy stabil belső védő mínusz, Green kapus sem véd, aki eleve fiatal, helyette a még fiatalabb 19 éves Bajic véd majd. Emiatt hátul lehet bizonytalanság, elöl viszont az a Khazri-Boudebouz-Bouanga trió nem néz ki rosszul.

A Brest meg kegyetlen lendületet kapott, utolsó 5 bajnoki meccséből 4-1-0 a mérleg, 15 pontból 13-mat szerzett. Nem semmi. Verte a Monacót és a Lens-t többek közt, az ikszet a Lille ellen hozta össze, szóval az önbizalom most tuti rendben van. A felzárkózás okán szerintem most csöppet sem görcsös a hazai csapat. Akárhogy nézem, az alsóház két legjobb formában lévő csapata, előző két szezonban 2-5-5-3 gólos meccseket játszottak egymás ellen. Simán benne van az over most is, hátha megint jön egy 5-gólos csörte!

Brest - Saint-Étienne: Gólok száma - Felett/alatt tipp