Borna Gojot, mint adu ászt húzták elő a dalmátok. Az eddig is lehetett tudni, hogy az óriásra nőtt fiú, teremben remek teljesítményre képes, de ilyen magas szinten is tudta a játékát hozni, ráadásul meglepte a rangosabb, Top40 -es, TOP20 -as ellenfeleit. Az ausztrálok ellen Popyrint két jó hosszú szettben verte 7:6,7:5 -re, majd az olaszok ellen az ő sikere kellett, kisegítette Cilicet is azzal, hogy Sonegot egy igen érzelemdús találkozón 7:6, 2:6,6:2 -es meccsen sikerült elkapnia. (Ellenünk a csoportmeccseken pihent, akkor Serdarusic ugrott be, és verte Marozsánt).

Nem volt kérdés, hogy Davis Cup elődöntőben a második számú játékosoknál ő kapja a lehetőséget megint, ezzel a formával és a terembeli sikerességével Krajinovicot is nagy nyomás alá helyezheti.

Krajinovic összesen egy meccset kapott, azt Koepfer ellen két szoros szettben veszítette el. Ezek után pihenve várhatja az újabb fellépését, kérdés mennyire dolgozik benne a bizonyítási vágy ezek után, valószínű nagyon.

Alapesetben egy Borna Gojo meccsen rendre várhatunk tie-breaket ez jelen esetben is adott, Krajinovic pedig rendelkezik olyan adogatójátékkal, amellyel rendre a szettek végjátékáig viheti a játékot.

Nálam ez a meccs egyértelmű, sok games találkozó. A többi pedig az idén játékosból kapitánnyá váló Viktor Troicki fogja eldönteni, hogy Lajovicra, Kecmanovicra vagy az itt előzetesen a papírra vetett Krajinovicra osztja a második számú csatába álló szerepét. Én tehát itt két voksot is dobok egyszerre, azt, hogy Krajinovic mellett kitart és őt választja a szerb kapitány valamint azt, hogy ezen esetben hosszú szettekre lehet készülni.

Gojo, Borna - Krajinovic, Filip: Játékok száma - Felett/alatt tipp