Ez a mérkőzés igazi csemegének ígérkezik, már ha a Fürth idei szezonját megnézzük. Azt gondolom, ha a gyógyszergyáriak is úgy gondolják, akkor akár nagyon csúnyán is kiüthetik a jelenleg sereghajtó együttest.

A múlt heti győzelmének hála a Leverkusen csapata feljött a harmadik helyre és a mai esetleges győzelmével meg is erősítheti pozícióját. Azt gondolom, hogy amelyik csapat idegenben legyőzi a Leipzig csapatát, az odahaza képes lehet megverni egy Fürthöt. Igaz, mostanában mindenki elkapja a Rasenball együttesét, például tegnap az Union nyert ellenük és győzelmükkel a negyedik helyre ugrottak fel.

A Bayer csapata idén újra jól teljesít és a komolyabb csapatok botlásai miatt újra dobogóesélyes lett. A Leipzig-Wolfsburg-Gladbach hármas nagyon gyenge idén, így a két nagy mögött ők lehetnek a harmadik erő idén. Sőt, akár meg is közelítheti őket, vagy legalább az egyiket, hiszen ma Dortmund - Bayern.

A védelem és a kapusposzt nagyon gyenge idén a vendégeknél, gyakorlatilag a csapat védekezéséért felelős játékosok átlag alatti értékeléseket hoznak. Vannak sérültek a fürthi oldalon, de szerintem ha mindenki egészséges lenne sem lenne több pontjuk. A Leverkusen csapatánál nagyon nincs sérült, egy-két játékos az, aki a maródiak listáján van. Az EL-ben érdekelt csapat továbbjutása biztos és jövőhéten Magyarországra utaznak a Fradihoz. Tartalékolniuk nem kell és a Ferencváros idei EL szereplését látva aggódniuk sem kell nagyon. Kiütéses hazai győzelmet várok, legalább négy hazai gólt szerezve.

Bayer Leverkusen - Greuther Fürth: Bayer Leverkusen által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp