Emellett a találkozó mellett valahogy nem tudok elmenni. Értem én, hogy gyenge formában van a Wolfi, illetve azt is, hogy jövőhéten sorsdöntő mérkőzést játszanak, de könyörgőm; ez a Mainz egy padlón lévő Stuttgarttól képes volt kikapni. Padlón? Pincében.

A Mainz október 30-án nyert legutóbb, akkor is Bielefeldben. A Mainz sincs a legjobb formában, de azért a vele egy szinten lévőket néha elverték. Illetve a Leipziget, de őket tegyük félre, nagyon nem megy nekik idén. Köln ellen iksz, Stuttgart ellen vereség, akkor egy erősebb Wolfi szerintem elveri őket. Persze a farkasok nincsenek a legjobb formában, ezt aláírom, de nem gondolom, hogy számomra kérdés, hogy itt ki nyer. Kell a jövöheti BL-re az önbizalom, mert harom lehetséges forgatókönyv van: továbbjutnak, EL, vagy kiesnek. Igazából egy esélyük van továbbjutni, alaposan el kell picsázzák a Lille-t. Azt pedig csak úgy lehet, ha elhiszik magukról, hogy ez menni fog, ahhoz pedig fejben nagyon egyben kell legyenek.

A Mainz csapata hazai pályán jó, eddig 3-3-1-el állnak, ami azért nem rossz. Azt gondolom, hogy a Wolfi 3-1-2-je is elfogadható, de az utóbbi négy mérkőzésük nagyon gyenge volt. Még a Bielefeld ellen is csak ikszre futotta nekik, ez pedig azért hatalmas pofon volt.

A hazaiak a tizedik, a vendégek a nyolcadik helyen állnak, közöttük két pont a difi. Azt gondolom, hogy a vendégek azok, akik a tudásukhoz képest gyengébben állnak, de ez majd úgyis kiderül a mai mérkőzésen. Ilyen szorzón nem tudom otthagyni a Wolfsburg győzelmet, szerintem behúzzák ezt a mérkőzést.

Mainz 05 - VfL Wolfsburg: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp