Korai vasárnapi bajnokit rendeznek Kisvárdán. A portugál tréner Janeiro Dunaszerdahelyre költözésével sem ragadt le a Kisvárda játéka. Erős Gáborral ugyanazt az irányvonalat folytatják, amit itt hagyott a luzitán úriember örökül. A gyirmóti balszerencsés utolsó pillanatbéli pontvesztés után a kedvenc ellenfelüket a Magyar Kupa meccs után újra kitömték a piros mezesek.

A két héttel ezelőtti Fradi elleni igazi értékmérő (0-4) után ismételten egy keretet tekintve erős MOL Fehérvár érkezik vendégül, akik eredményeket látva stabilabbá váltak, ám játékot tekintve erősen van kivetni való Szabics Imréék együttesénél.

Egy igazi dobogós rangadót várok, ahol a Kisvárda hátsó biztos védekezése mellett, most a Vidi is extrán fog koncentrálni a hátsó alakzat olajozott működésére, mert ez a legutóbbi Gyirmót és Fradi elleni meccsen is erősen csikorgott. Koncentrált és megfontolt játékot várok az első félidőtől, egy tipikus kora délutáni, laposabb vasárnapi matiné hangulatú magyar bajnokit, ahol az első felvonás után góltalanul futhatnak öltözőbe a fiúk, a lényegi kérdések pedig majd a második játékrészben dőlhetnek el, mikorra már "felébredtek" a labdarúgók a korai időpont okozta "sokkból".

A Kisvárda és a MOL Fehérvár sem fog mindig gólözönös bajnokikat játszani, egymás ellen kiolthatják a játékukat, ezért is várom a góltalanságot a meccs első felében., nem mellesleg legutóbbi Várkerti bajnokijuk a rendes játékidőt is nézve egy nagy 0-0 -val ért véget idén áprilisban.

Tippem félidei 0-0 után 1-0 -as hazai siker esetleg 1-1.

Kisvarda - MOL Fehérvár: Félidő - Mérkőzés tipp