A Freiburg csapata tíz veretlenül megvívott mérkőzés után elszenvedte első vereségét, majd még utána rögtön kettőt. Kisebb hullámvölgy alakult ki Sallai Roland csapatánál, most ezt a völgyet szeretném egy kicsit meglovagolni.

A vendégek elmondhatják magukról ebben a szezonban, hogy tovább maradtak veretlenek, mint a Bayern München csapata. Egyébként pont a bajorok vették el ezt a veretlenséget, majd ezután jött még egy Frankfurt- és egy Bochum elleni vereség. A három vereség azt jelentette, hogy ha ideiglenesen is, de a hatodik helyre csúszott vissza Christian Streich együttese.

A 'Gladbach csapata elég gyengén kezdte a szezont, majd egy Dortmund elleni győzelem észhez térítette a csapatot, és kiütötték a Bayernt is a kupából. A múlt heti Köln elleni vereségig egész jó sorozatot futottak, de belerohantak egy nagy pofonba. Azt gondolom, hogy egy rossz sorozatot kifogó Freiburgot akár padlóra is küldhetnének, ha sikerülne korán betaláljanak. Egész jó első félidőket produkál a Borussia, sok gólt szereznek az első félidő első- és utolsó 15 percében.

Mostanában nem minden tippem ült, mert amikor a jobb formában lévő csapatra tippeltem, akkor megemberelte magát a gyengébb, vagy ha gólokra tettem, akkor látványosan visszaesett a csapatok támadójátéka. Nagyon remélem, hogy ma nem a Köln elleni arcát mutatja a Mönchengladbach, mert akkor megint esélytelen az, hogy nyerjenek. Ha sikerül betaláljon a hazai csapat az első félidőben, akkor nem hiszem, hogy a másodikban beállnának védekezni, max. kontrára rendezkednének be. Mindkét félidőre várok hazai gólt, egyrészt, mert nagyon kinyílt mostanában a gólcsap a 'Gladbachnál, másrészt ha úgy alakul, akkor ki kell támadjon a második félidőben a Freiburg, ha nem akar újabb vereségbe belerohanni. Onnantól pedig bármikor célbeérhet egy hazai kontra.

Borussia Mönchengladbach - SC Freiburg: Borussia Mönchengladbach mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp