Kicsit meglep ez a line, igazából én legalább egy 3-4 góllal többre számítottam ennél.

Egyik csapat sem veti meg a gyors játékot, de különösen az ázsiaiakra jellemző, hogy folyamatosan rohannak. Ez nyilván alkatukból is adódik, ugyanis felállt fal ellen eléggé sansztalanok az alacsony játékosaik. Amennyire csak lehet, igyekeznek tehát gyorsan befejezni a támadásokat, ebből adódóan a meccseiken jóval több támadásbefejezést láthatunk, mint más meccseken. Ezen a VB-n eddig sokkal több turnover van a nevük mellett, mint amennyi jellemző rájuk.... ergo még több lehetősége adódik az ellenfeleknek... Tunézia például meglepően sokat dobott nekik (29). De ez amúgy már a felkészülési tornán is tendencia volt, ahol mondjuk jó csapatok ellen játszottak (Oroszország, Norvégia és Hollandia), de egyik meccsen sem úszták meg 30 kapott gól alatt... 34, 35 és 41 gólt kaptak.

Nos, Dánia sincs sokkal elmaradva a fent említett csapatoktól, és van annyira jó csapat, hogy az olyan hibákat, amiket eddig a koreaiak elkövettek, azt kegyetlenül kihasználják.

Meglepne, ha épp ma kezdenék lassítani a játékot az ázsiaiak, de igazából az nekik öngyilkosság lenne, ha felállt fal ellen akarnának támadni... Így tehát egy újabb sok gólos meccsen várom a dánok sikerét, akik kellő magabiztossággal érkeznek a "csoportdöntőre", és szerintem nem is kéne, hogy kérdés legyen, ki nyer itt ma.... Mindenesetre a dán szorzó elég soványka, viszont a góljaikban lehet érték, úgy gondolom 30 fölé jutnak a skandinávok ezen a meccsen

Dánia (n) - Dél-Korea (n): Dánia (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp