A Bayern München utca hosszal nyeri az "E" csoportot a Bajnokok Ligájában és a mai napon megeshet az is, hogy csatlakozik ahhoz a szűk csoporthoz, akik 100% -os teljesítménnyel nyerik a csoportkörös meccseiket, tegnap a Liverpool és az Ajax megtette, a München sem szeretne lemaradni. Külön pikantériát ad Nagelsmannéknak, hogy kiüthetik a Barcelonát a további küzdelmekből, plusz valamilyen revansot jelentene az aranylabda mizériára is Lewandowskiéknak, ha Messi volt klubját sikerülne elagyabugyálni. Tavaly ugye volt egy történelmi 8-2 a Bayern javára, azt még átélte Messi is, most már nincs Messi és nincs akkora ereje a Barcelonának. Koeman sem tudott csodát tenni, most szegény Xavira vár a feladat, hogy a jóval szerényebb társaságból gyúrjon egy valamire való csapatot és ez nemhogy a BL -ben, de még a La Ligában is nehézségeket okoz. Hétvégén a Betis nyert a Camp Nouban, pedig a Villarreal elleni 3-1 -es idegenbeli siker után sokan azt hitték valami megmozdult a katalánoknál.

NAGELSMANN ÜZENT LISSZABONBA IS, A PORTUGÁLOK TÖRŐDJENEK CSAK A DINAMO KIJEV LEGYŐZÉSÉVEL, TELJES ERŐBEDOBÁSSAL UGRANAK NEKI A BARCELONÁNAK, NEM KELL FÉLNIE A BENFICÁNAK, HOGY A BAJOROK ESETLEG TARTALÉKOLNÁNAK. EZ NEM TÚLZOTT ÖNBIZALOM, EZ BECSÜLETBELI ÜGY A BAYERN SZÁMÁRA, HOGY MOST IS LEGYŐZZE A BARCAT, ÉS ÚJABB ERŐDEMONSTRÁCIÓT TARTSON EURÓPÁBAN.

Márpedig a jelenlegi Bayern az egyik legjobb a kontinensen, míg ez a Barca több sebből is vérzik, a La Ligában is botladozik, mit várhatunk ma egy bizonyítási vágytól fűtött Bayern München és Lewandowski ellen ... Töb gólos Bayern sikert várok, de ahogy tegnap a Lipcse meccsen, úgy most is az alap biztosabb bajor sikert húzom be a Guruban.

Bayern München - FC Barcelona: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp