Horváth Ferencet már szinte kirúgták a múlt héten, ám az a szalmaszál ami tartotta végül visszarántotta őt. Fortuna, amit elvett az utóbbi időben tőlük, azt az utolsó pillanatos tizenegyessel valamelyest visszaadta Pakson. Ám korántsem nyugodhat meg senki sem, az szoros 12 -es létszámú NBI -es mezőnyben egy-két győzelem vagy vereség és már megint éghet a ház.

Most éppen a két 19 pontos Budapest Honvéd és a szintén 19 pontos Zalaegerszegi TE feszül egymásnak és bár ott vannak a középmezőnyben, de semelyik félről nem az jut eszünkbe, hogy milyen veretes teljesítményt tettek le eddig az asztalra, sőt, ha őszinték leszünk az FTC és a Kisvárda kivételével ez mindegyik csapatról elmondható.

Waltner Róbertéknek úgy látszik "jót tett", ébresztőt fújt megint a Kisvárda (0-5) és a Fehérvár (0-3) elleni két idegenbeli vastag fiaskó. Azóta pontot szereztek a Mezőkövesd ellen, majd a Pancho Arénából is pontosan távoztak a hosszabbítás perceiben szerzett Zimonyi, pimasz kapust elfektetős csele utáni találattal, a múlt héten pedig a Carilloval is a mélyben rekedő Loki-t sikerült két vállra fektetni.

Nyugodtabb csapatok találkoznak az új Bozsik Stadionban, ám nem nyugodhatnak meg egyáltalán és ez a szemlélet hozhatja a támadóbb felfogású futballt, amit mindkét féltől megszokhattunk. A Honvéd szinte minden meccsén kap gólt, igaz be is talál, a Zete rendelkezik több fickándozni is képes támadóval, ők is gondot okozhatnak a fővárosi hektikus védelemnek. Előre játékban a Honvéd kifejezetten eredményes a Fradi és a Kisvárda mögött a legtöbb találattal rendelkeznek. Nálam ez a meccs alapból generálja a gólokat, így csodálkoznék, ha hármat minimum nem rámolnának be egymásnak a felek, de lesz az több is!

Budapest Honvéd FC - Zalaegerszegi TE: Gólok száma - Felett/alatt tipp