Golovin azt nyilatkozta a Dánia elleni meccse után, hogy ez gladiátorok sportja :D Talán ezzel picit túlzott, meg azért a dánoknál is vannak törékenyebb lányok. Pár éve Montenegró játszott úgy, mint a gladiátorok, de az tény hogy kislányokkal nem lehet elérni ebben a mezőnyben nagy dolgokat.

De azt sem lehet mondani, hogy nem vagyunk a helyünkön. Végül is a nyerhető meccseket nyertük, Csehország, Szlovákia és Kongó ellen nyert a válogatott, Németország ellen egy gólon múlt a meccs. Jó, ha Bíró nem fog 6-7 ziccert, az is sima, de fogott, és ő is csapattag. Talán a legjobb. Sajnos nekünk nincs olyan minőségű bázisunk, hogy egy ütőképes csapattal vágjunk neki egy tornának. 12 jó játékosunk sincs. Akik csereként érkeznek, kb semmit sem tudnak hozzátenni. Kongó megvertük, mégis még a csajok is vereségnek élték meg.

De elég a sírásból.

Utolsó meccs, el kell durrantani minden patront. Dél-Korea játékos csapat, lehet ellen játszani. Nem is gladiátorok, igazi könnyűlovasság, Ryu-t, a beállósukat kivéve nem masztodonok ők. A védekezésük lyukas, kb, mint a miénk. Németország kivégezte őket, pl. Ryu is vakon volt védekezésben, de legaranyosabb a dél-koreai beálló. Hogy melyik, hát bocsássatok meg, nem tudom. Még a mezszámát sem, visszanézni meg lusta vagyok, de:

A beállósuk nem tud futni :D Szerintem náluk a beálló hiánycikk, és találtak egy súlyra, termetre úgy ahogy megfelelő játékos, de amikor az Úr a sebességet osztotta, ő kimaradt a sorból. Annyira aranyos, ahogy apró léptekkel cammog hátrafelé. Annyira lassú, hogy a németek már simán bedobták a gólt a kontrából, ő még akkor volt a felezőnél, épp pozícióban volt a középkezdéshez :D Persze poénra veszem, lehet, hogy valami térdproblémája van, vagy ilyesmi, nem tudom, csak amit láttam. De nem egyszeri eset, gyakorlatilag -1 ember. A többiek is inkább támadásban mutattak szép dolgokat. A tipikus stílusjegyek megvannak náluk támadásban, pontosak, gyorsak, kreatívak, szóval simán gólképes csapat, de hátul védekezésben annyira nem jók, és mondom, a beállósuk lassúsága miatt gyakorlatilag érdemes első fázisból a támadásokat végigvinni, mert rendre rendezetlen a fal, és ugye a beállósuk lassúsága miatt nem csak rendezetlen, de egy ember mínusz, ami még tetézi a bajt. Nem véletlen lőttek annyi gólt a német lányok. A kapusuk sem nagyon fogott semmit.

Olyan igazi bika agy tét nincs, amitől görcsölni kéne, a szép búcsú lehet a cél, így én simán látom magam előtt azt, hogy mindkét csapatnál a dobott és kapott gólok száma is 3-assal kezdődik. És ugye Korea nem Kongó, ők nem csalják az időt.

Dél-Korea (n) - Magyarország (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp