A Juventus kezdi összekapni magát és zsinórban három megnyert mérkőzés után a negyedik sikerére készül amivel tovább üldözheti a top4 együttest akik jelentős előnybe kerültek Allegri csapatának gyenge rajtja miatt. A Bajnokok Ligájában a Malmö elleni hatodik körös sikerrel csoportelsőként jutottak tovább így a felemelkedett hangulat tovább lendítheti a csapat szekerét amire nagy szüksége is lehet a csapatnak. A bajnokságban az utóbbi öt meccs 100%-os teljesítményét csak az Atalanta elleni 0:1-es zakó rontja el ami nem annyira gáz tekintve a Bergamoiak erejét, viszont a frissen feljutó Venezia ellen már nem férhet bele a pontvesztés. A Malmö elleni meccsen jelentősen tudott tartalékolni is az olasz, több kulcsember csak a padon kapott helyet aminek a mai meccsen pozitív hatása lehet a sűrű menetrend végett. A Salernitana és a Genoa ellen megnyert meccseken sem tudott az ellenfél egyáltalán a kapujuk közelébe érni igazán, kaput eltaláló lövés nélkül hozták le azt a két meccset ami nem túl jó előjel a Venezianak.

A hazaiak ugyan meglepetésre három gólt is vertek a Veronának, viszont a második félidőben teljes összeroppanás végett négyet kaptak ami teljesen lesokkolta a csapatot. Ez biztosan kihat majd az elkövetkezendő időben a csapatra hiszen nagyon fontos pontokat buktak el igazán elképesztő módon.. Ezzel már zsinórban három vereségük van, Ceccaronit ráadásul elveszítették akit kezezés miatt állítottak ki az előző bajnokin amivel megindult a lejtőn végül csapata.

A Venezia még sohasem győzte le a Juventust, a legutóbbi öt alkalommal a Zebrák nyerni tudtak (közel 20 éve..) és vélhetően ez ma is így lesz. Minimum két gólt várok tőlük.

Tipp: 0-3

Venezia - Juventus: Juventus által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp