Az előző forduló után már az AC Milan együttese vezeti az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokságot, a Serie A-t. Ráadásul immárkn pontelőnnyel, de nagyon szorosan ott van mögötte az Inter-Napoli-Atalanta hármas.

A fent említett négy együttes alaposan leszakította az ötödik helyen álló Juventust. A bergamói együttes hét pontos előnnyel vezet a torinóiak előtt. Jól látható, hogy ez a szezon nem a Juve szezonja lesz. Sokkal inkább újra milánói csapat nyer, mar csak az a kérdés, hogy melyik. Sem a Napolit, sem pedig az Atalantát nem tudom elképzelni bajnoknak, persze még simán rámcáfolhatnak.

A Milan csapatának bajnoki mérkőzésein azt vettem észre, hogy gólban erősebb az első félidő. Most egy kicsit tartok tőle, hogy lesz legalább két gól az első játékrészben, azt gondolom, hogy inkább a mindkét félidőben rúgnak gólt tipp az, ami jó lehet.

Alaposan meggyengült az Udinese, nem is emlékszem már, mikor végeztek utoljára a legjobb 10-ben. Még a 2010-es évek elején fordult elő velük utoljára, abban az időszakban dobogón is végeztek. A 2012/13-as szezon óta mindig a középmezőnyben, ott is inkább a tizenharmadik hely környékén végeztek.

Nagyon jó csapat lett a Milan, idén harcban lehetnek a bajnoki címért. Az ilyen találkozókat hozniuk kell, illetve a hétközi BL kudarc után itt az idő javítani. Sima Milan győzelmet várok, illetve egy olyan mérkőzést, amikor mindkét félidőben szerez gólt a Milan együttese. Ugyan nem rossz az Udinese védelme, de több mérkőzésen is előfordult már velük idén, hogy mindkét félidőben kaptak gólt. Azt gondolom, ez ma sem lesz másként.

Udinese - AC Milan: AC Milan mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp